E3 2011: Star Trek gameplay jelenetek, részletek

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Adósok vagyunk egy Star Trek trailerrel, amit még a Sony konferencián vetítettek le. Nem ma volt, tudjuk, de azért mégsem mehetünk el mellette, mert egyfelől látni kell, másrészt valakinek biztos könnyebb lesz itt megnézni az anyagot, mint végigülni az egyébként sem túl izgalmas sajtótájékoztató felvételét.

Az új Star Trek játékot közvetlenül az E3 előtt leplezték le, érdekessége, hogy a 2009-ben megjelent filmen alapszik majd, ami egyáltalán nem véletlen: a története egyúttal megágyaz majd az új, 2012-ben érkező mozinak - a játék egyébként szintén jövőre érkezik.

A címet a Sony konferencián mutatták be, mégpedig azért, mert az anyag exkluzív tartalmat kap a PlayStation 3-on, emellett támogatni fogja a PlayStation Move-ot, sőt egy klingon phaser formájú Move-tokot is kapunk a jobb beleélés érdekében. A Star Trek egyébként PC-re és Xbox 360 is meg fog jelenni, aggodalomra tehát semmi ok, a fejlesztést pedig a Darkness II-t is hegesztő Digital Extremes végzi.

9.
9.
Csoola
a digital extremesröl nekem amugy elég szar emlékeim vannak, mindig csak egy pici hiányzott volna hogy nagyon fasza játékot kreáljanak, de valahogy mindig elbukták.. remélem nem igy lesz ezzel, a darkness 2vel meg föleg, mert az egy az valami isteni meglepetés volt nekem xboxon...
8.
8.
Optimus Prime
"A Star Trek egyébként PC-re "

Nah, így már tényleg minden okés lesz. :) Jónak tűnik a játék, remélem a film zenéjét kapja, mert Giacchino theme-je majdnem üti Goldsmith-ét.
7.
7.
strike19
Ez jó néz ki remélem kijön Wiire is vagy Pc-re,
6.
6.
megalonagyix
elég mass effectes, de jól is elsülhet.
5.
5.
simon 555
a véleményem még továbbra is meg van az egész új ST-ről de ez egész jól néz ki.
de hol vannak a fézerek?én nem emlékszem olyasmire a sorozatokból,hogy a föderációs csillagflotta tisztek nem fézerrel lettek volna:S
4.
4.
Slik
sokkal jobb mint vártam
3.
3.
MeTT1047
igy elsö ránézésre nem is olyan rossz
2.
2.
g.man580
Hm ez nem rossz, ahhoz képest hogy pre-alpha verzió. Kicsit amúgy kinézetre olyan mass effectesnek tűnik, ami nem baj!!! :D Nekem a 2009-es film is nagyon bejött szerintem ezt a játékot is ki fogom próbálni.
1.
1.
mamgu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...