Star Trek: The Video Game PC, PS3, X360

Kooperatív alapú Star Trek-játék az új mozifilm kapcsán, ahol a játékosok először irányíthatják Kirk kapitányt és Spock parancsnokot.

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

Namco Bandai akció a Humble Bundle-n

Ismét remek akciót hirdetett a Humbe Bundle csapata. Ezúttal a Namco Bandai játékai közül szemezgethetünk, így olyan címeket szerezhetünk be nagyon olcsón, mint a Star Trek vagy az Enslaved.

A jó, a rossz és a csúf

Ezen a héten is történtek jó, rossz és ciki dolgok a játékiparban, illetve a játékipar környékén, így most is kiválasztottunk nektek három hírt az elmúlt napokból, amikről nem szabad lemaradnotok.

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.

J.J. Abrams kiakadt a Star Trek-játékon

J.J. Abrams azt mondta, szíven marta a Namco Bandai és a Digital Extremes Star Trek-játéka, ráadásul szerinte az a legutóbbi filmnek, a Star Trek Into Darknessnek is ártott.

Star Trek: The Video Game teszt

A Star Trek: The Video Game nem jut el oda, ahol még senki nem járt. De még csak féltávra se. Pusztán oda jut el, ahova a hozzá hasonló rettenetes adaptációk: a kukába...

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.

Launch traileren a Star Trek: The Video Game

Amerikában ma, nálunk pedig pénteken kerül boltokba a Star Trek: The Video Game, amiben Kirk és Spock oldalán nyomhatjuk le a rendetlenkedő gornokat. A launch trailer már megnézhető.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten majdnem minden platformon lesz megjelenés, egy-kettő közülük akár még érdekes is lehet. Persze csütörtökön mindenki moziba megy, mert jön a Vasember harmadik része.