Scarface teaser trailer

Link másolása
Oliver Stone és Brian De Palma számomra legnagyobb dobásának számító Sebhelyesarcú cimű filmjéből készül egy remek kis játék, aminek már itt is van az előzetese!

A Keresztapa mellett játékot készítenek egy másik alap gengszterfilmből is, a Scarface-ből. Néhány képet már láthattunk belőle és a CNN jóvoltából egy kicsi ingame jelenetet is megsasolhattunk, de most végre elérkezett a játék hivatalos teaser trailere, azaz egy kis kedvcsináló filmecske, ami ugyan nem sokat mutat meg a játékból, de a lényeget, azaz Tony Montana-t (Al Pacino) és a szerintem félelmetesen jóra sikeredeett filmzenét Giorgio Moroder) szépen tálalja nekünk! Mindenképpen érdemes leszedni, lévén nem nagy a mérete és legalább láthatjátok, hogy a CGI Al Pacino nem sokban különbözik a valós figurától!

A játék egyébként idén szeptember 13.-án jelenik meg, méghozzá minden platformra!!!!!

http://www.gametrailers.com/player.php?id=5527&type=mov

10.
10.
fojesz
Én most néztem meg: beszarok!! Amikor hátulról indult a videó azt hittem valami filmes izé lesz, és csak aztán láttam, hogy ez biza grafika! A zene is hatalmas!
9.
9.
Ca$h
Hm... adom adom... Akkor biztos olyan lesz, mint a "Maffia" annak idejen ugye? Az allitolag nagyon jo volt!
8.
8.
Myko Alto
GTA klón, egész jól néz ki, majd szedek hozzá sok képet!
7.
7.
Ca$h
Hm... Kiváncsi lennék arra, hogy milyen a játék, mert ettől még nem igazán sikerült hasra esnem... Persze a zene az ultrapasztörözöttzsír lett... =)
6.
6.
lewton6
én láttam, de azért élőben jobb Al Pacino...
5.
5.
Myko Alto
NEM ROSSZ?!?!? Egyenesen tökéletes!!! Pláne az tudja értékelni, aki látta a filmet!
3.
3.
Myko Alto
Hülye! Direkt írtam, hogy TEASER, azaz ez nem fog neked mutatni sokat, TEEEEE! Reméltem, ilyen hülyeséget nem fog írni senki, de neked sikerült ecsém! :D:D:D:D:D
2.
2.
-callisto-
nem mondanám hogy hasraestem a trailertol :D

nem az az akciodus bemutato :D
1.
1.
Myko Alto
Huh, beszarás! Eszméletlenül megcsinálták Al Pacinot! Kb úgy, mint a Keresztapában Marlon Brandot! Naqgyot fog ütni remélem a játék! Várom már nagyon! És a zene?!?! Na az a másik istenség!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...