Scarface: The World Is Yours

Brian De Palma és Oliver Stone közös filmje egy kubai menekült bűnözőről szól, akit Al Pacino alakít. Miamiba érkezve egyenesen Kubából, elindul a bűnözés és gengszterkedés rögös útján!

Kiszivárgott felvételeken az elkaszált Scarface-játék

Mielőtt az Activision felvásárolta őket, a Radical Entertainment csapata a Scarface: The World is Yours folytatásán dolgozott. Most napvilágot látott némi felvétel az elkaszált játékból.

Gyakorlatilag bezárt a Prototype fejlesztője

Az Activision tulajdonában álló Radical Entertainmentet kiherélték. Olyan címeket kaptunk a stúdiótól, mint a Prototype két része, a The Simpsons: Hit & Run és a Scarface, ám a tulajdonosi döntés következtében a srácok többé nem készítenek játékot. A PC-s Prototype 2 nincs veszélyben.

Leállították a Scarface folytatásának munkálatait

Az Activision Blizzard leépítéseinek legújabb áldozata a Scarface volt, melynek folytatását még azelőtt törölték, hogy egyáltalán bejelenthették volna.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a hét játékmegjelenéseit összegző listánk: érkezik a Fantastic Four második részének adaptációja, a PSP-s Rainbow Six: Vegas és az új Tenchu Z is.

Scarface - túl a két millió példányon

Fél éve még az egymilliomodik eladott Scarface: The World is Yours kópiát ünnepelték a Vivendinél, mára pedig kétszer akkorára nőhet az örömük.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Készül a Scarface Nintendo Wii-átirata

A brit NGamer magazin újságírói voltak azok a szerencsések, akik először próbálhatták ki a Scarface eddig titokban készülő Nintendo Wii-átiratát.

Újabb huszonkilenc Xbox-cím tolható majd X360-on

Hivatalosan ugyan még nem jelentette ugyan a Microsoft, de egyesek tudni vélik, hogy hamarosan újabb 29 XBOX-címmel bővül az X360 visszafelé kompatibilitási listája.

A britek foci helyett inkább versenyeznek

Mindig is tudtuk, hogy a britek imádják a focit, mind a valós életben, mind a TV-ben, mind pedig a számítógépen és a játékkonzolokon. Most azonban...

Töretlen a Vivendi sikere a World of Warcrafttal

A Vivendi Games is rendelkezésünkre bocsátotta negyedéves üzleti beszámolóját, mely a legutóbbihoz hasonlóan ismét nagyon pozitív lett. Ebből szemezgettünk egy keveset...