E3 2011: Ingyenes változatú ArmA 2 érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
A Bohemia Interactive ma bejelentette, hogy ők is engednek a free-to-play rendszer csábításának és ingyenesen letölthetővé teszik a méltán híres katonai szimulátoruk, az ArmA 2 kampánytól, HD-grafikától és felhasználói modoktól megfosztott változatát. Ám ezen felül minden funkció - köztük a multi - elérhető lesz.

Nagy pénz van a Battlefield Play4Free-ben és a Quake Live-ban is, a cseh fenegyerekek is belépnek a free-to-play rendszerbe, hiszen érkezik az ArmA 2: Free elnevezésű csomag, ami ugyan néhány sarkalatos pontban kevesebb lesz, mint az eredeti játék, de legalább teljesen ingyenes, és nem kell félnünk a lehúzós mikrotranzakcióktól sem. Az utóbbit tekintve még a BF hasonló kezdeményezésénél is jobbnak ígérkezik a cím.

Hiteles harctéri szimulációval - figyelembe véve a golyó ballisztikáját, az anyagok ellenállását - nem sok játékban találkozhatunk eddig. Több mint 300 féle fegyver és kiegészítő érhető el, valamint a szárazföldi, légi és vízi járművek garmadája. A multiplayer nagyszabású, több mint 50 fő egyidejú csatáit támogatja, több száz, mesterséges intelligencia által hajtott ellenséggel szemben. Számos játékmóddal, co-oppal és PvP-vel. Nagyon durva!

Linuxos és windowsos környzetben bárki indíthat dedikált szervereket, nem leszünk a kiadó folyton lagoló megoldásaira szorulva, ráadásul az ingyenes játékosok az eredeti kiadást birtoklókkal is együtt játszhatnak. Őrület!

Nem kell félni attól, hogy kimaradt a kampány, a beépített küldetésszerkesztővel gyorsan és fájdalommentesen lehet single, vagy éppen multi missziókat generálni.

A következő trailer az ArmA 2: Free grafikai csúcsát prezentálja - ez bőven elég lesz a fenti ismérveket figyelembe véve. Még e hónapban meg fog jelenni!

Mindenről bővebben a hivatalos honlapon tájékozódjatok!

13.
13.
huszti
sajnos nekem nem bírta a procim, de majd ezt hátha :D
12.
12.
vytros
#9: Dareal, Frontlines-on játszol? (magyar kreálmány)
11.
11.
Cuppak
Ha meg multiba laggol , akkor leveszem , annyira nem érdekel a graf.
10.
10.
Cuppak
#9 Arma 2 Single playere ment max grafon lagg nélkül , szerintem nem lesz annyira gond .
9.
9.
dareal
#8: viszont arra készülj, hogy gép az kell alá, de nagyon. graf kari is számít, de a proci még inkább. 4 mag erősen ajánlott! (2 magon szinte felejtős)
8.
8.
Cuppak
#7 Hát sajna még nem próbáltam ki , nem volt alkalmam megvenni , és nem is tudtam hogy nagyjából milyen a multija , de ez várós :) .
7.
7.
dareal
#6: nem minden szerveren, bár a jó szervereken ez így szokott menni. plusz még hozzá a töménytelen mennyiségű npc (akik jóval keményebbek a legtöbb playernél :))
mi úgy szoktunk masírozni, hogy több squad-ot csinálunk, squadleader player, a squadleader meg bevon maga alá pár npc katonát. terminátor mód :)
6.
6.
Cuppak
#5 Úristen ,128 ?:D Uhh ,az nagy csata lesz :).
5.
5.
dareal
#4: asszem 128 a max egy szerveren. bár már ez is módosított. ezen felül még lehet végtelen npc is a játékosok mellett.
4.
4.
Cuppak
Valaki tudja mennyi lesz a max játékos ? Jah am majd csinálhatnánk klánt is :P (Sniper vagy Squad leader akarok lenni :D, bár tök 8 :P , de azért 1 jó csapat összejöhetne )
3.
3.
Slik
na ez az a játék ami még ingyen se kell :)
2.
2.
Cuppak
YESSSSSSS!!
BF2 Project Reality egy favorit :D , és pont ugyan ilyen csak rosszabb grafikával és bugokkal :DDD kötelező !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...