E3 2011: Kapunk még normális Brothers in Armsot

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft a Far Cry 3 mellett az új Brothers in Armsszal is meglepte a közönséget, de érdekes módon a szemek elkerekedésének maga a játék csak a másodlagos oka volt, a Gearbox inkább azzal csapta ki a biztosítékot a rajongóknál, hogy gyökeresen új irányba vitte el a sorozatot.

Az új címeket folytatások követték, manapság pedig a reformerek és a rebootok korát éljük. A Brothers in Arms: Furious 4 inkább tűnik látványos Becstelen brigantyk nyúlásnak, illetve a Left 4 Dead és a Borderlands keverékének, mint igaz történeten alapuló második világháborús FPS-nek, de sokakat valószínűleg nem is ez a tény zavar, hanem inkább az, hogy a játék a Brothers in Arms név alatt vonul majd be a történelembe, és az igazi folytatásra még várni kell.

Persze a kérdés az, hogy lesz-e egyáltalán igazi folytatás? Szerencsére igen, a Gearbox munkatársai az E3 alatt erősítették meg, hogy a Furious 4 csak amolyan teszt az újfajta megközelítésre, és ez nem jelenti azt, hogy a realisztikus, valóságos jelenetekkel operáló játékmenetet képviselő epizódokat száműzték volna. Az meg már más kérdés, hogy a Gearbox mikor óhajt előállni Matt Baker legújabb történetével.

A Brothers in Arms: Furious 4 2012-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
kebi90
Hát ezt a sz*rt is csak akkor fogom kipróbálni, ha nagy pangás lesz nálam játék terén de akkor hunyorítva fogok hozzá állni. Nagyon remélem csinálnak egy normális folytatást!
13.
13.
dean winchester
bolondok:D hát, aki vén róka mint én az biztos tud mit mesélni a régi időkről
10.
10.
watto
#2: Ember, te melyik bolygón élsz? Manapság ki csinál akármit haszonszerzés célja nélkül ? :)
9.
9.
SLi
#2: Nem akarlak elkeseríteni , de ez már nagyon régen nem így van, sőt talán soha nem is volt így. Max a független fejlesztőkre lehet ez igaz, de abból hogy "másoknak örömet szerzel" abból nem tudsz megélni.
8.
8.
Dezseee
#6: Lájkolom a felhasználóneved!:D
7.
7.
peter.biro
Elveszíti a régi B.I.A feeling et nekem pont azért tetszett hogy én irányíthatom a csapatot
6.
6.
dean winchester
#5: nem szeretem már ezeket a vállalatokat. régen persze volt Infogrames, Sierra, LucasArts, Interplay ... mennyire szerettem őket
5.
5.
bsg09
#2: Mióta kijött az új konzolgeneráció azóta. Meg amióta az Activision akkora mamut cég lett...
4.
4.
balint23h
3.
3.
Mortis
Miért BiA a neve? Én ezeket a sz*rságkat nem értem. Miért lehetetlen új címeket indítani? Ennyit számítana az eladásoknál?
2.
2.
dean winchester
borzalmas. szar, hogy a világban minden a pénzről szól. régen azt hittem az emberek azért csinálnak játékokat, hogy másoknak örömet okozzanak vele. de ahogy látom minden más lett.
1.
1.
wildláma
hát ha ezt a Furious 4-et egy ilyen techdemonak szánnák, és "titokban" a rendeset csinálnák, akkor örülnék ... így nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...