Brothers in Arms: Furious 4 PC, PS3, X360

Visszatér a Ubisoft közkedvelt sorozata - igaz, ezúttal némileg más formában.
Típus: Akció, Világháborús

Autentikus lesz az új Brothers in Arms

A Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint a csapat már dolgozik az új Brothers in Armson, de még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tartanak. Az sem zárható ki, hogy idővel egy másik stúdió is besegít majd nekik.

Gearbox: új Brothers in Armsot szeretnénk

Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója a PAX Easten tartott panelbeszélgetésen elárulta, nem tekintik lezártnak Matt Baker őrnagy történetét, s mindenképpen szeretnék elkészíteni az új Brothers in Arms-játékot.

Abszolút hiteles lesz az új Brothers in Arms

Szeptember óta tudjuk, hogy már javában készül a Brothers is Arms legújabb része. Ne a Furious 4-ra gondoljatok, elvégre az szakított a frencsájzzal és egy teljesen új cím lesz. A valódi, "autentikus' folytatásról beszélünk.

Már készül az új Brothers in Arms

De most tényleg. Miután a Furious 4-nak nem sok köze volt a sorozat esszenciájához, a Gearbox - talán éppen a rajongók nyomására - úgy döntött, hogy a játékból vadonatúj címet varázsol, a Brothers in Armst pedig inkább meghagyja a második világháborút "tisztán" kedvelőknek.

Átdolgozzák a Brothers in Arms: Furious 4-t

A jelentős hangulatváltáson átesett Brothers in Arms: Furious 4 a tavalyi E3 egyik legnagyobb visszhangot kiváltott alkotása volt. A könnyed, humoros hangulat szembement a korábbi Brothers is Arms-játékokéval. Az Overstrike-hoz hasonlóan ezt a játékot is átdolgozzák, erősítette meg a Gearbox.

Rengeteget fejlődött az új Brothers in Arms

A Brothers in Arms: Furious 4-t a tavalyi E3-on mutatták be, és a játék annak rendje és módja szerint egyszerre döbbentette és osztotta meg a közönséget. Azóta viszont nem sokat hallottunk az anyagról - a Gearbox szerint semmi gond, csak éppen nagy változásokon esik át a projekt.

Nagyobb irodába költözik a Gearbox

Láthatóan jól megy a Gearboxnak, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy egy új, sokkal nagyobb irodába költözik. Legalábbis akkor, ha az új irodának helyt adó épület elkészül, ami valamikor 2013-ban esedékes. Szóval a hír címe az is lehet, hogy majd egyszer új irodába költözik a Gearbox.

Egy másik Brothers in Arms is készül

Sokan némileg csalódással vették tudomásul, hogy ugyan kaptunk új Brothers in Arms-bejelentést az E3-on, az nem igazi folytatás, hanem egy külön történet, melynek semmi köze az eddigiekhez. Nem kell aggódni, úgy tűnik, a Gearbox pontosan tudja, mi kell a rajongóknak.

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.

E3 2011: Kapunk még normális Brothers in Armsot

A Ubisoft a Far Cry 3 mellett az új Brothers in Armsszal is meglepte a közönséget, de érdekes módon a szemek elkerekedésének maga a játék csak a másodlagos oka volt, a Gearbox inkább azzal csapta ki a biztosítékot a rajongóknál, hogy gyökeresen új irányba vitte el a sorozatot.