E3 2011: Jövőre is lesz E3, marad Los Angeles

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 10.
  • Hír
Link másolása
Az ESA - az E3 szervezéséért felelős cég - bejelentette a jövő évi Electronic Entertainment Expo időpontját, melyet ismét a a Los Angelesi Convention Centerben rendeznek meg. Idén is elképesztő sikere volt a kiállításnak, a hírek szerint több, mint 46 ezer látogató fordult meg a három nap során, széles vigyorral.

Véget ért a 2011-es E3, bár ez nem jelenti a Gamekapcsos hírfolyam végét is, van még jó néhány érdekesség és bemutatnivaló. Mindenestere a látogatók már eltűntek a Convention Centerből - milyen okosságot lehet ilyenkor mondani? Persze, hogy a jövő évi expó időpontját!

A szervezők szerint 46800 ember látogatta meg idén az Electronic Entertainment Expo-t, 200 kiállító mutatta be portékáit, több mint 120 kereskedelmi cég vett részt a programban. Bár súlyos rekordok nem születtek, összeségében a nemzetközi résztvétel nőtt 2011-ben, hiszen a tavalyi 90-ről, 106-ra nőtt a különböző országok képviselőinek számra.

"Az idei E3-at a videojátékok hajtották, a világ szórakoztatásának csúcsa" - mondta az ESA elnök-vezérigazgatója, Michael Gallaghe. "Az ipar innovációja, a kreativitás és az izgalom együttesen mutatták meg a világnak a szórakozás legfelsőbb élményét. Jó hír, hogy az esemény hírei a világ minden részére eljutottak, és erre a nagy lendületre építve nézünk 2012-re!"

Az ESA azt is bejelentette, hogy a rendezvény több mint 25 millió dollár bevételt termelt Los Angeles városának.

A következő Electronic Entertainment Expót 2012. június 5-7-ig rendezik meg, ugyanott, ahol idén.

S habár az biztos, hogy jövőre a Convention Centerben találkozunk, az ESA-nak csak további egy évre van szerződése a helyszínt biztosítókkal, így fontolgatják, hogy 2013-ban már egy alternatív helszínen, a pletykák szerint a West Hallban kerülne sor.

5.
5.
Pocok90
Nem tudja valaki hogy idén mennyi volt a beugró és hogy jövőre változik e?
4.
4.
Ra1D3n
Attól tartok, hogy idén túl nagy lelkesedéssel vártuk az E3-at. Titkon reménykedtünk, hogy láthatunk új God of war(mármint teljes értékű új PS 3 epizód) bejelentést, vagy új Alan Wake bejelentést, vagy egy GTA5 bejelentést, főleg azt tekintve, hogy a GTA5-ből mennyi pletykát és hírértékű információt hozott az elmúlt pár hónap(szinkronmunkálatok stb...). Összességében, nem, hogy a várt folytatások bejelentéseit nem kaptuk meg, de még csak olyan igazán lenyűgöző új címekkel sem örvendeztettek meg minket kiadó és leginkább ez a szomorú... Bár volt Far Cry 3, de az is csak egy igen kis durranás volt szerintem... Jövőre sokkal többet várok, faszányos bejelenetésekkel, valamint az új X-box bemutatását. Remélem sokkal jobb lesz a 2012-es E3, nagy reményeket fűzök hozzá.
3.
3.
strike19
Én nekem meg rendült a hitem az E3-ba.Kösz Lost Angeles.
2.
2.
gta5
1.
1.
pstomi
Számomra hatalmas csalodás volt. Azt hittem lesz új GTA bejelentés... Ezek szerint jövöre se kapunk új GTA-t :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...