E3 2011 , 3DS, DS, IPHONE, MAC, Mobil, PC, PS3, PSP, Vita, X360

A szokásos helyen, a szokásos időben, június 7-9-ig tart az idei Electronic Entertainment Expo Los Angelesben, a Convention Centerben!
Típus: Party

E3 2011: Kié volt a legjobb konferencia?

Kié volt a legjobb konferencia? A Microsoft slágercímeket mutatott, szinte mindegyik játékához bejelentette a Kinect-támogatást. A Sony nem tud elszakadni a Move-tól és a 3D-től, de mindent elárult a PlayStation Vitáról. A Nintendo új konzolt leplezett le, és hozott új 3DS-címeket is. Nos?

E3 2011: Booth babes - az utolsó adag

Kitettek magukért az IGN munkatársai, ismét ők kattintgattak legtöbbször fényképezőgépükkel, amikor csak egy cicis nénit megláttak. Talán a mai felhozatal a legdurvább és legmasszívabb, a csábos hoszteszek molesztálását vajon hány nap elzárással büntetik Los Angelesben? Lehet megérné!

E3 2011: Jövőre is lesz E3, marad Los Angeles

Az ESA - az E3 szervezéséért felelős cég - bejelentette a jövő évi Electronic Entertainment Expo időpontját, melyet ismét a a Los Angelesi Convention Centerben rendeznek meg. Idén is elképesztő sikere volt a kiállításnak, a hírek szerint több, mint 46 ezer látogató fordult meg a három nap során, széles vigyorral.

E3 2011: Még több fincsi booth babe

Íme a második adagnyi oldalborda, ám ez a felhozatal minőségén még mindig nem változtat. Ahogy azt a kommentelőink is mondták, a magyar csajok a legszebbek, de az igazi ínyencek belekóstolhatnak a külföldi konyha nevezetességeibe is. Egy raklap expós csajt szolgálunk most fel.

E3 2011: Expós csajok minden mennyiségben

Természetesen az E3 semmit nem érne csinos Booth Babe-ek nélkül, idén sincs ez másképpen. Olyan ez, mint a cigi+sör kombó, vagy zsíroskenyér hagyma nélkül, esetleg nincsen rózsa tövis nélkül. A 2011-es felhozatallal ugyan nem vagyunk teljesen kibékülve, néhány példány tényleg megmozgatta a fantáziánkat.

E3 2011: Lemaradtál? Pótold be a konferenciákat!

A G4 jóvoltából teljes egészében megnézhetőek a tegnap esti sajtókonferenciák, kitérve a Microsoft, a Sony, a Ubisoft és az EA látványos showjára. Alvással töltötted e remek ünnepet? Kíváncsi vagy a nulladik nap bejelentéseire? Semmi gond, most már biztos nem maradsz le semmiről.

E3 2011: EA sajtókonferencia - LIVEBLOG

A nagyobb kiadók közül az Electronic Arts tart elsőként sajtókonferenciát, a cég ezúttal is tetemes mennyiségű játékkal készült a kiállításra. Bemutatkozott az Insomniac új játéka, dátumot kapott a Battlefield 3, lelepleződött a Need for Speed: The Run - egy helyen összefoglaltunk mindent.

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.

E3 2011: Ma indul az idei gamerünnepély

Kiéhezett vadként hegyezzük füleinket és meresztjük szemeinket, mivel ma indul a Los Angeles-i Convention Centerben az idei Electronic Entertainment Expo! A nagyközönség számára ugyan csak holnap tárulnak ki a kapuk, de a nulladik napon a nagy kiadók konferenciája lesz terítéken. Képeken a helyszín!