E3 2011: Booth babes - az utolsó adag

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 10.
  • Képek
Link másolása
Kitettek magukért az IGN munkatársai, ismét ők kattintgattak legtöbbször fényképezőgépükkel, amikor csak egy cicis nénit megláttak. Talán a mai felhozatal a legdurvább és legmasszívabb, a csábos hoszteszek molesztálását vajon hány nap elzárással büntetik Los Angelesben? Lehet megérné!

A szerkesztőség egyöntetű véleménye alapján a Saints Row 3-as, ingyen autómosó szolgáltatással megáldott lánykák a legvehemensebbek a véleményünk szerint, azokból is a barna napszemcsis leányzó. Na, annak házassági ajánlattal is jönnénk. Amúgy meg megszabadulnánk szittya rövidnadrágunktól és pólónktól, szimpla ádámkosztümben egy fél flakon tusfürdőt magunkra öntve odarohannánk hozzájuk, s csak ennyit mondanánk: "Mossatok le, mossatok le!"

Véleményezzetek, nyálazzatok, csattogjanak azok a... hmm... billentyűzetek!

 

5.
5.
Hubert Cumberdale
Na csak voltak ott jók is, de sokra azért nem pazaroltam volna a kilobájtot a memoriakártyán. :D Mondjuk, ha kijutottam volna, biztos lemaradtam volna mindenről, mert végig az autómosós csajoknál lógtam volna. (egyébként most én vagyok fáradt, vagy ezt a mondatot tényleg nem lehet megfogalmazni 3 'volna' nélkül? =D)
4.
4.
Jinbobo
Szemet gyönyörködtető látvány! A szőkék a legszebbek...
3.
3.
shooter1234
Hmmm..... Tényleg ez az idei legjobb felhozatal! Amúgy nálunk sokkal szeb csajok vannak, de azért itt is akad jó pár! :)
2.
2.
kebi90
Miért nem Magyarországon van az E3 gyerekek...? :D Annyira kiábrándító :D
1.
1.
pjoco
Van pár sunázható köztük, de elvétve akad randaság is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...