Xbox 360 hírek

  • Írta: Daks
  • 2005. április 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Ropogós, nyálcsorgatós, ízlelőbimbó csiklandozós GK Insider hírek érkeztek az imént. A téma továbbra is a Microsoft szuperkonzolja, az Xbox 360.

Ropogós, nyálcsorgatós, ízlelőbimbó csiklandozós GK Insider hírek érkeztek az imént. A téma továbbra is a Microsoft szuperkonzolja, az Xbox 360.

Vadi új infó, miszerint az Xbox 360 képes lesz majd lejátszani a régi Xbox-os játékokat - sőt, a régi és az új gépet hálózatba kötve lehetőségünk nyílik majd egyazon játékkal multiban nyomulni. Természetesen nem kell majd 2db-ot venni a játékokból, elég lesz, ha a régi Xdobozos gámáinkat felrakjuk a 360-as gép merevlemezére. Külön öröm, hogy a vadi új vasnak köszönhetően régi játékaink még szebbek lesznek majd.

Másik friss nyúz, amit maga Bill apánk erősített meg: Az Xbox 360-hoz kapható gamepad kompatibilis lesz majd a Windows Longhorn-nal, így azt (egy átalakító segítségével) használhatjuk majd PC-s játékoknál is. Baró.

6.
6.
Myko Alto
Szerintem lesz olyan áron, hogy igencsak gondolkodóba fog esni mindenki :)
5.
5.
-callisto-
kivancsi vagyok mennniy az az olcso? :D

4.
4.
fojesz
Ami még jó: a PS3hoz képest rohadt olcsó lesz a cucc.
3.
3.
Avium
viszont ha jol tudom a regi kontrollert (sot a PS2-eset is) fel lehet rakni a PC-re atalakito segitsegevel
2.
2.
Ca$h
Aztaaaaa!!!! NAGYON REG NEM OLVASTAM MAR ILYEN JO HIRT!!! YIPEEEEEEE! =)))) tudtam, hogy nem fogjak cserben hagyni a regi boxosokat, nagyon nagy bunkosag lett volna...
1.
1.
Myko Alto
Hmm... eddig nem úgy volt, hogy visszafelé nem lesz kompatibilis a kicsike? Hmm... márpediglen ha kompatibilis lesz, akkor érdemesebb lesz venni egy Xbox360-at, mint most beruházni egy Xboxra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...