Nem kap dobozos kiegészítőket a Guild Wars 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 15.
  • Hír
Link másolása
Új üzleti modellel rajtol el a Guild Wars második része, az eredeti játékkal ellentétben a folytatáshoz nem jelenik majd meg különálló, dobozos kiegészítő, minden extrát digitálisan szerezhetünk be a Guild Wars 2 online boltjából. Persze ez nem jelenti azt, hogy a rajongók gyérebb tartalomra számíthatnak.

Az ArenaNet munkatársa, Eric Flannum a GamerZinesnek adott interjúban árulta el, hogy a Guild Wars 2 nem fog dobozos kiegészítőket kapni. Az eredeti játékhoz két ilyen csomag is megjelent, az új kontinenssel, kampánnyal és foglalkozásokkal kecsegtető Factions és Nightfall egyaránt beszerezhető volt lemezes kiadásban, ráadásul az alapjátéktól függetlenül is lehetett őket futtatni.

Talán az utóbbi lehetőség az, ami miatt a csapat úgy döntött: elkaszálja az eddigi modellt, és mostantól minden kiegészítőt a játék online boltjában vásárolhatunk majd meg. Miután az új kiadások önmagukban is játszhatóak voltak, az ArenaNet tapasztalatai szerint ez feleslegesen osztotta meg a játék rajongótáborát, ráadásul olyan dolgokkal is külön kellett foglalkozni, amivel jobb esetben elég lenne egyszer: a tutorial területeket például kiegészítőnként le kellett fejleszteni.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy ráadástartalom nélkül maradnánk: a játékon belül található online üzletből szerezhetjük majd be a különféle extrákat, az új területeket, kasztokat és foglalkozásokat is többek között.

A Guild Wars 2 az idei év második felében kerül bétaállapotba, a premier jövőre várható.

11.
11.
Lordnekroseth
Olyan kevés gw hír van :( Jó lenne valamilyen igazi híren csámcsogni
10.
10.
Terawatt
Így van, továbbra is lesz dobozos verzió csak kelleni fog hozzá az alap játék is.
9.
9.
Naire
nem ártana átfogalmazni a cikket mert könnyen félre érthető .Kiegek fognak megjelenni dobozos változatba mint az 1-esnél az EOtN de FChez vagy NFhoz hasonló külön futtathatókat már nem fognak kiadni .
8.
8.
Motig
engem nem zaklat hogy most dobozos vagy nem dobozos lesz a kiegészitők megjelenése... engem az izgat hogy mikor fogom a kezeim közt tudni a GW2őt! meg az hogy bétára majd hogy lehet jelenkezni!
7.
7.
Lordnekroseth
Igen ígí már több értelme van a cikknek köszi. Akkor tuti lessz havointa megjelenő minipet,follower,bútor....ami naon korrekt. De ha a "dobozos" kiegek csak digitálisan jönnek ki sem gond szerintem. Bár a gw kiegek dobozaiban mindig volt elég extra hogy érdemes legyen megvenni.
6.
6.
Cuppak
5.
5.
Massiv
Rosszul terjed a neten az információ: Az ArenaNet csak az egymagában is működő külön kampányokra értette a kijelentést, az Eye of the North szerű kiegészítőkre nem!!! Tehát lehetséges még, hogy lesznek dobozos kiegészítők, csak kelleni fog hozzájuk az alapjáték is...

http://twitter.com/#!/GuildWars2/status/80715421195571201
http://twitter.com/#!/GuildWars2/status/80757192042614784
4.
4.
Lordnekroseth
Csomagolás vagy sem, nem az számít,ha a tartalommal nincs gond. SZámomra a guild wars kiegjei hihetetlenek voltak. Szinte egy egész új játokot kaptam kézbe. Az eye of the north meg egyenesen fantasztikus volt. Mind grafikailag mind ötletileg maxot adtak. Még ilyennel nem is találkoztam.

A másik hogy szerintem jó ötlet a dolog egy részről,mert ha már játszol ingame sokkal több ember könyebben beszerezheti,ami kell neki. Pl ha csak az új kaszt meg új terület kell csak azt veszi meg. Akinek mindenestől kell a kieg az meg csomagba akciósan megveszi.

Én mondjuk nagyonnagyon nagy fan vagyok imádom és várom mint a messiást,DE van egy félelmem a játékkal kapcsolatba : igaz a készítők úton útfélen a kafa dinamikus harcról beszélnek,meg a healer/tank/dps elhagyásáról,ami nagyon jól hangzik,meg elég látványosnak is. És ez át is jön amikor 3-4 ellenfél és 3-4 karakter van a képernyőn. De ha meglátom a 20-30 playeres csatákat borzalmasan néznek ki. Pláne amikor van egy charr mage boss és 30 ember lövi üti kitolja nukolja meteoresővel. Teljesen illúzióromboló egy olyan játékban ahol elugrasz a túzgolyók elől,nem pedig spamolod magadra a healt hogy életben maradj...gondolom értitek mire gondolok....Szólva egészen az első pár igazi gameplay videóig messiásként tekintettem rá. Az mmok megváltójaként...de ez valahogy kezd egyre jobban sötét gondolatokkal társulni.
3.
3.
Split
#1: Dettó! Nem tudom, hogy miért örvend akkora népszerűségnek az online vásárlás, mikor a dobozos verzió ugyanannyiba kerül, mint a digitális. Remélem hogy itt kicsit másképp néz majd ki a dolog mint az eredeti GW-nél, azaz nem egyszer-egyszer adnak ki egy kontentot tizenezer forintokért, hanem pl. külön kis peteket is lehet vásárolni majd. Na nem mintha én venném azokat, de a rendszer így lenne logikus...
2.
2.
vuliem
Jó lesz, csak jelenlen már meg.
1.
1.
jymri
Nem tudom, hogy ez jó e vagy sem. Én szeretem azt, ha pénzt adok érte akkor legalább kapjak egy szép csomagolást is hozzá! Szeretem azt a kis büdös illatát a frissen kibontott játéknak, de attól még előrendelem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...