Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
1711710039

Az ArenaNet visszatérhet a Guild Wars-sorozathoz

Az NCSoft befektetőinek tartott konferencián a cég ügyvezető elnöke elhintette, hogy az ArenaNet csapata visszatérhet a Guild Wars 3 fejlesztéséhez. Erős és közkedvelt IP-ről van szó, amit kár lenne elpazarolni.
1689580800

Távozik a Fable-reboot narratív vezetője

Anna Megill keze olyan játékokban volt benne, mint a Death of the Outsider vagy a Control, de a Guild Wars 2-n is dolgozott. Elmondása szerint most új kihívásokra vágyik.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1604502000

Egy ideig még várhatunk a steames Guild Wars 2-re

Az ArenaNet MMO-ja régóta köztünk van már, az azonban még egy játéknak sem vált a kárára, ha a Steamen is megmutatta magát. A Guild Wars 2 kiadójának is szándékában állt ez a húzás, de úgy látszik, erre még egy darabig várnunk kell.
1598454000

Steamre tart a Guild Wars 2, de akad egy bökkenő

A Guild Wars 2 nyolc éven át makacsul ragaszkodott az ArenaNet saját launcheréhez, novembertől azonban Steamen is elérhetővé válik a veterán MMO. Akad azonban egy jókora probléma: a régi fiókunkat nem hozhatjuk magunkkal.
1570172400

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.
1550829600

Elbocsátásokra készül a Guild Wars 2 stúdiója is

Az öregedő Guild Wars 2 egyre csak stagnál, az ArenaNet pedig kénytelen volt törölni egy másik, be nem jelentett projektet. Ezek nyomán üzleti átszervezésekre készül a vállalat, amely a hírek szerint több fejlesztő állásába kerül majd.
1535553805

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1502474400

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége természetesen

Ahogy arról korábban már volt szó, az eddig bejelentett AAA-címek mellett egy harmadikkal is elüthetjük az időt ezen a hétvégén. A For Honor és a Saints Row IV próbahétvégéje mellett újabb játék jelentkezett be egy díjmentes körre.