Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.

Távozik a Fable-reboot narratív vezetője

Anna Megill keze olyan játékokban volt benne, mint a Death of the Outsider vagy a Control, de a Guild Wars 2-n is dolgozott. Elmondása szerint most új kihívásokra vágyik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Egy ideig még várhatunk a steames Guild Wars 2-re

Az ArenaNet MMO-ja régóta köztünk van már, az azonban még egy játéknak sem vált a kárára, ha a Steamen is megmutatta magát. A Guild Wars 2 kiadójának is szándékában állt ez a húzás, de úgy látszik, erre még egy darabig várnunk kell.

Steamre tart a Guild Wars 2, de akad egy bökkenő

A Guild Wars 2 nyolc éven át makacsul ragaszkodott az ArenaNet saját launcheréhez, novembertől azonban Steamen is elérhetővé válik a veterán MMO. Akad azonban egy jókora probléma: a régi fiókunkat nem hozhatjuk magunkkal.

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.

Elbocsátásokra készül a Guild Wars 2 stúdiója is

Az öregedő Guild Wars 2 egyre csak stagnál, az ArenaNet pedig kénytelen volt törölni egy másik, be nem jelentett projektet. Ezek nyomán üzleti átszervezésekre készül a vállalat, amely a hírek szerint több fejlesztő állásába kerül majd.

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége természetesen

Ahogy arról korábban már volt szó, az eddig bejelentett AAA-címek mellett egy harmadikkal is elüthetjük az időt ezen a hétvégén. A For Honor és a Saints Row IV próbahétvégéje mellett újabb játék jelentkezett be egy díjmentes körre.

Bemutatkozott a Guild Wars 2: Path of Fire

Az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 második kiegészítőjét. A szeptemberben érkező Path of Fire-ben egy teljesen új sivatagos régióba látogatunk, lesznek új elit specializációk és jönnek a hátasjószágok is.