Silent Hill 5 infók

  • Írta: zoenn
  • 2005. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A népszerű túlélőhorror legújabb darabjáról lassan felszáll a köd és újra megnyílnak a rémségekkel teli utcák.

Bér a Konami elég csínján bánik az információmorzsákkal, de hála a GK befolyásos kapcsolatainak, mégis sikerült szert tenni pár konkrétumra a nagysikerű japán túlélőhorror következő részéről. A valószínűleg Shadows of the Past alcímet viselő rettenet egy mostanság elég divatos kezdéssel fog előrukkolni, konkrétan visszaemlékezéssel: egy kórház zárt osztályán tengetjük mindennapjainkat, ahol az elmeorvosokkal való beszélgetések során derül fény arra, hogy miért tartanak minket őrültnek, valamint mi történt velünk Silent Hill-ben. A játék egyébként sokak örömére visszatér a második rész hangulatához.

A sorozat atyja, Akira Yamaoka már korábban közzétette, hogy a negyedik részben debütált időszakos FPS nézet itt is visszaköszön majd, sőt sokkal több főellenség keseríti meg az életünket, akiknek hiánya rossz szájízt adott anno a The Room-nak. Pár hónappal ezelőtt még arról csicseregtek a madarak, hogy az ötödik rész az újgenerációs konzolokra fog megjeleni, nos jelenleg úgy áll a helyzet, ez lesz az utolsó rész PS2-re, valamint Xboxra és a rákövetkező epizódokat fejlesztik kizárólagosan NEXTGEN-re - persze a PC-s verzióról sem kell lemondanunk. További részletekre valószínűleg az idei E3-on derítenek fényt japán felebarátaink, várjuk szeretettel.

2.
2.
ver1206
az bj hogy silnt hill film nem lett valami jó vnnk bnne jó megoldások de nem az igazi :( remélem 2. részben jobb megoldásokat láthatunk .
1.
1.
Myko Alto
Zoenn első híre! Üdv a hírezők között is atyusz! :D

Én még a Silent Hill 2-t vittem végig egyszer, de majdnem lekarmoltam tőle a falat, akkora baromságok voltak benne! A Silent Hill 4: The Room meg igazából már az elején sem tetszett, no meg nem volt kivel végigjátszni, így annyiban maradt... kiváncsi leszek az 5re :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...