Dobozos játék lesz a The Gunstringer

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft annyira bízik a The Gunstringer sikerében, hogy külön kérésére az eddig letölthető címként ismert, korábban kinectes hardcore shooterként jellemzett játék megállja a helyét bolti forgalomban is. A döntést a pletykák szerint egyenesen Steve Ballmer és más fejesek hozták.

A Twisted Pixel ügyvezetője azt mondta, hogy a közelgő zombis bábjátékuk, a The Gunstringer szakít a kizárólagos XBLA-os megjelenéssel, s helyette dobozos kinectes címként teszi tiszteletét. A döntést állítólag maga a Microsoft elnöke, Steve Ballmer és más, magas pozícióban csücsülő fejesek hozták.

Michael Wilford egy videóinterjúban beszélt arról, hogy amikor bemutatták a The Gunstringer demóját egy belsős, üzleti előadáson, a Microsoft vezetőinek nyilván tetszett a játék, de külön kérték a fejlesztőket arra, hogy készítsék el bolti forgalomba kerülő, dobozos játéknak is. Ez a döntés kissé fura, mivel mi pont az ellenkezőjét vártuk volna, hiszen maga a téma és az egyszerű railshooter jelleg igazi arcade címre vall.

Wilford szerint a Twisted Pixelnél már február óta, nagy titokban készítik a retail változatot. A játék szeptemberben jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra.

1.
1.
Mortis
Az ok egyszerű: Még több pénz. Sima lehúzás az egész. Akkor sem venném meg, ha nem lenne más Kinect-es játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...