Hamarosan megjelenik az új Tour de France játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A francia Cyanide szállítja hamarosan a hivatalos Tour de France játékot, és bár doppingolni nem lehet benne, a fejlesztők szerint kifejezetten konzolokra szabták az új rész játékmenetét, ezért nem panaszkodhatunk majd rá. A Tour de France két hét múlva jelenik meg, képeink is vannak róla.

Amennyire hirtelen jelentették be a játékot, olyan gyorsan meg is fog jelenni: a Pro Cycling Manager sorozat mögött álló francia Cyanide július 1-re ígéri a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő Tour de France: The Official Game premierét.

Hivatalos játék révén a cím csak a Tour de France-szal foglalkozik majd, a játékos egy szabadon kiválasztott biciklissel vághat neki a 21 versenyhelyszínnek. Bár túl sok konkrétumot nem írtak a készítők a sajtóközleményben, azt elárulták, hogy a karrier során tiszteletpontokat gyűjthetünk, amivel azután a reputációnkat csiszolhatjuk, hogy új stratégiákat és szövetségeket építsünk ki, illetve szüntessünk meg.

A játék érdekessége, hogy kifejezetten konzolokra készült, a fejlesztők elmondása szerint ugyanis az alapvetően PC-s Pro Cycling Manager játékmenete nem ültethető át működőképesen a PS3-ra és az Xbox 360-ra. A srácok több prototípust is elkészítettek, majd közül választották ki a legjobbat - reméljük, eltalálták, mert InGen nagyon szeretné letesztelni a játékot.

12.
12.
Al365
Én várom. A sok piff-puff f@szság után, kifejezetten üdítően hathat egy manager progi.
11.
11.
Dranzer
Kicsit rosszul gondoljátok, az eddig pro cycling managerekben egy egész csapatot irányítottál, inkább a taktikai dologról van szó, mint sem, hogy most a gép előtt bicajozol. Pl. te döntöd el, hogy mikor támadjon a versenyződ, vagy mikor vezessen elől, vagy mikor milyen erőbedobással haladjon. (kb. mint egy fifa-managger módja.)
Most nem tudom, hogy konzolon milyen lesz. A régebbi pc-s verziókat ismerem.

Igazság szerint el lehet vele szórakozni egy darabig, bár igaz, nem akkora az érdeklődő "embertömeg", mint akármi másnál.
10.
10.
vuliem
9.
9.
Trishtan
Poén, de gép előtt szoktam szobabiciklizni, így legalább a formához jön majd a tartalom is :)
8.
8.
aludttej
kormányt kell hozzácsapni, a két pedált felváltva nyomogatva pedálozni, köben a kormánnyal kormányozni :DD Najó, mégse, elég ergya lenne :D
7.
7.
mnmn1
6.
6.
Mortis
Gondolom az emberek már készülnek a sok balesetre a hatalmas adrenalinroham miatt, amit egy ilyen játék okoz. :)

Ez kb. a Kinect-es úszó-szimulátor szintjén mozog. Akiknek kedve telik benne, az vigye nyugodtan. Én nem fogom megakadályozni. :D
5.
5.
hakydakillah
3. lekéstél, már van olyan is :-D
4.
4.
AnimeWarlord
Huu micsoda destruction derby lehet ez a gém, főleg mikor indul egyszerre 60 ember. Egynek nekimész fölborul és a többi is esik. Gyönyörű látvány x)
3.
3.
vuliem
Ilyen nincs XD, a WC-használatból nem akarnak játékot készíteni?
2.
2.
Dranzer
Ezen a "logikán" elindulva semelyik /sport/ játéknak sincs értelme. :)
1.
1.
HATRED
az igen biciklizz gépen ennél kockább dolgot még nem hallottam még a haborús játékokat totál meg értem mert azért az nem mindennapi de hogy bicajos játék....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...