Golfjáték készülhet a Worms alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
Az ESRB-n a minap felbukkant a Worms Crazy Golf címe, s bár a fejlesztők még nem erősítették meg hivatalosan a játék létezését, a besoroló bizottság értékelése általában biztos támpont szokott lenni az ilyen pletykáknál. A kérdés tehát adott: golfozni mennek a világ legnépszerűbb kukacai?

A Team 17 az elmúlt évek során legalább egy raklapnyi játékot fejlesztett a Worms cím alá, a probléma legfeljebb annyi volt, hogy a legtöbb játékmenet tekintetében teljesen hasonlított egymásra. Ha igazak a korosztály besorolással foglalkozó ESRB honlapján feltűnt adatok, akkor a srácok most új irányba készülnek elmozdulni: golfjátékot csinálnak a Wormsből.

Az ESRB szerint a játék PlayStation 3-ra és PC-re készül, a címe pedig Worms Crazy Golf lesz. Hogy letölthető vagy dobozos formában mutatkozik-e be a program, azt még nem tudni, de a spin-off jelleg és a Team 17 korábbi kijelentése miatt - miszerint rámennének a digitális terjesztésre - az is benne van a pakliban, hogy csak online szerezhetjük be a játékot.

A leírásból kiderül, hogy a derék kukacok egy 2D-s golfjátékban törnek világuralomra, a játékosok változatos pályákon - Fun Fair, Graveyard vagy Pirate Cafe - mérethetik meg magukat, miközben mindenféle spéci fegyvert és képességet vethetnek be. Egy külön kihívásokat tartalmazó játékmódban mindenféle állatot, bárányokat és deneveréreket kell majd ütögetnünk.

7.
7.
Lordnekroseth
Ennyi erővel Dante elmegy tábornoknak a supreme commanderbe? Ez valami félemetes hogy milyen FAIL játékok készülnek...és ezeket nagy izgalommal bejelentik mnitha egy Diablo 4 lenne -_-
6.
6.
Mortis
Nagyszerű. Ez kimeríti az érdekes fogalmát...:S
5.
5.
adriano28
4.
4.
LiMiT
#3: Nekem is arra volt, még a SonyE v630i-mre. Középisiben hárman folyton azt játszottuk a telómon, a végére nagyon profik lettünk. Sokszor gondoltam rá hogy tök baró lenne PCre...hát most talán lesz is.
3.
3.
Slik
nekem mobilra van egy worms golfom az nem rossz
2.
2.
Cuppak
1.
1.
JacoB
a 2D-s Wormsoknél nincs jobb :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...