Jól haladnak a Grand Theft Auto V munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
A GameSpot értesülései szerint "jól haladnak" a Grand Theft Auto V munkálatai, a Rockstar már csak az utolsó simításokat végzi a játékon. A pletykák szerint a folytatás jövőre már mindenképpen megjelenik - igaz, már gazdagok lennénk, ha minden ilyen kijelentés után kaptunk volna egy forintot.

A Grand Theft Auto V bejelentését az idei E3-ra várták a legtöbben, a Take-Two azonban nem hozta el a várva-várt címet, sőt a Rockstar többi, szintén régóta áhított játéka sem mutatkozott be a kiállításon.

A pletykák szerint mindenesetre az új GTA-val minden rendben van, a GameSpot úgy tudja, hogy a játék munkálatai jól haladnak, a Rockstar már csak az utolsó simításokat végzi az új projekten, például most építi be a sorozat védjegyének számító minijátékokat. A meg nem nevezett, de a fejlesztéshez közelálló forrás szerint a játék jövőre már biztosan meg fog jelenni, és állítólag felkészülhetünk, mert "nagy" lesz. Nagyon nagy.

A GTA ötödik részéről gyakorlatilag a GTA IV megjelenése óta pletykálnak, évente legalább háromszor jósolják meg a megjelenését, miközben azt fejtegetik, hogy mennyi pénzt fog majd keresni vele a Take-Two. A legérdekesebb kérdés persze maga a helyszín: jelenleg a legtöbb jel - például egy korábbi szinkronszínészek után kutató casting - arra mutat, hogy egy Los Angelesre hajazó városba költözik a sorozat, ami alapján persze többen azt fejtegetik, hogy konkrétan a Miamiról másolt Vice City lehet a következő célpont.

65.
65.
Hubert Cumberdale
#64: A megoldás, hogy nem halsz meg állandóan :)
64.
64.
rotring
Van benne valami, de ha állandóan meghalsz az sem jó. A mafia II.-ben jól mególdodták csak az a baj benne, hogy csak 15 szint van
62.
62.
rotring
Nekem nem jött ne a vice city, helyszíne inkább london legyen és jó csalásokkal ne hülyeséggekkel legyen tele pl.: repűlő autó. Olyan csalások legyenek benne mint pl.: a The ballad of gay tony-ba. És a kiegészítők se legyenek majd hülyeségek.
61.
61.
Dragonborn
Remélem igaz a hír mert a valaha volt legjobb játék sorozatról van szó.
60.
60.
rotring
Valaki tudja hogy a játék jó lesz PS3-ra?
59.
59.
Kravmaga
#52 nálad a pont,télleg mindent visz:D:Demlékszem mikor kijött a gta4(pedig akkor még nem is érdekelt meg kissebb voltam)mien nagy felhajtás volt már hogy "tejóisten megjelent!!!!!!!"és még egy játék sem tudott ien port kavarni,max a cod ,vagy a HALO
58.
58.
Hubert Cumberdale
#57: Ezzel én is így vagyok. Az első a szavatosság. Ha egy játékot elővesz az ember tucat végigjátszás után, akkor más érv szerintem nem is kell. (és itt nem a multira gondolok)
57.
57.
vytros
#56: Hát én nem tom te hogy vagy vele de én a San Andreas-t még most is elő veszem és lenyomom párszor a single-t, ugyanígy a GTA IV-el :) És az újrajátszhatóság mindent üt az én véleményem szerint.
56.
56.
Skyer
#52: A műfajában nyom le minden játékot :)
55.
55.
andy976
54.
54.
OLLiE
#48: Nekem is ez a véleményem !!! az SA az nagyon ott volt az idejében, 2005-ben, de amit a GTA IV tudott már 2008-ban, attól hátast dobtam, a sztorija értheto és elég érdekes (már akinek) és a multi is eleg porgos....
52.
52.
OLLiE
A GTA a játékok játéka, lenyom minden játékot, mind pénzben, mint mindenben!!!
Sztem az engine marad ugyanaz, csak picit még kipofozzák, fényesítik...de a játék brutális lesz, 2012-es Vice City az odabaszna keményen. Máááár váárom !!!
51.
51.
OLLiE
#47: ha mégpontosabban akkor pedig az Indiana Jones :P
48.
48.
balazska01
#46: Én továbbmennék....a GTA4 egy mérföldkő a stílus legnagyobbika egy elképesztően igényes munka...A telefonhasználat volt az amitől egyszerűen leültem...., hogy ez mekkora ötlet!!..Nálam magasan ez a rész vitte a pálmát, bár a SA-t is imádtam, csak ugye időközben eltelt pár év.....Ha a 4-ben tapasztalt felnőttesebb megközelítést választják a fejlesztők és a mondanivaló is a helyén lesz meggyőződésem hatalmasat fog ütni!!
47.
47.
dzsiádzsó
#46: Euphoria-t Star Wars hozta el, ha kronológiai sorrendet tartjuk :P
46.
46.
andy976
Azt valahogy elfelejtitek hogy, a GTA 4 hozta el nekünk az euphoria engine-t...emlékszem mikor Nikoval leszaladtam az első lépcsőn, és ahogy szedte a lépcsőfokokat, hogy néztem ki a kontrolerem mögül. Én már akkor tudtam hogy igen itt van, végre megkaptuk:) szerintem ez az ami miatt minden korábbi GTA-t és egyéb játékot üt:) és akkor megkaptuk a RDR-t és sírva fakadtam:)) ROCKSTAR a legnagyobb!!!
43.
43.
Cuppak
Várós .... GTA IV Nem jött be , Vice City ... San andreas kifejezetten tetszett , várós :) .
42.
42.
dzsiádzsó
Gratulálok a cikkhez!
"Los Angelesre hajazó városba költözik a sorozat, ami alapján persze többen azt fejtegetik, hogy konkrétan a Miamiról másolt Vice City lehet a következő célpont."

Amúgy meg kb én is vagyok ilyen okos, csak nem írhatom ki a gamespotra:
KB jövőre jön (nagy jóslat...)
Nagyobb lesz (na ne ez aztán már belsős információ, állítom azt hittem kisebb lesz...)
Jól haladnak, csak a minijátékok mennek bele (igen kb 3 év fejlesztés után jól haladnak, és igen lesz benne minijáték, akkor biztos azt rakják bele, úgyis benne lesz, meg hihetőbb a story)

Komolyan már kamuzni is szarul tudnak az újságírók (bár ezek nem azok) színvonal az süllyed, legalább vmi komolyabb vagy komplexebb kamuzás menne, mert ez így szart se ér...
41.
41.
Malackutya
Nem kell modern dolog,retro hangulat kell! Pálmafák,kék ég,gyönyörü kék tenger,zöld fű,rózsaszín feliratok neonfények,babakék infernus,fehér öltöny és kőkemény 80's! Még több jó régi zenével,és folytassák a Vice City-t. Az összes GTA-ban Vercetti-nek volt a legjobban kidolgozva a személyisége,volt karaktere. És Ray Liotta nagyon hozta a figurát. A sok kis apró utalás a régi filmekre,sorozatokra. Legyen benne Jetski,meg nagy strandok ahol a Sanchezzel lehet állatkodni! :D De a hozzászólásomat kezdhettem volna így is : Dear santa... :D
40.
40.
raulgabi
Hát én remélem hogy a GTA V San Andreasban játszódik majd, mert nekem a SA jött be a legjobban. A Vice City is egy nagyon jó játék de szerintem a San Andreasnak a hangulata jobb. De ez csak a saját véleményem!
39.
39.
hedzsooo
Johet, csak a GTA IV sztorijanal picivel jobbal es multit inkabb hagyjak ki, ha nem birnak megutni vele 1 normalis szintet, csalast/csalokat nem birjak kiszurni benne, stb. grafika es a bejarhato terulet merete akar maradhatna is. :-)
38.
38.
hakydakillah
26. és még Scarface játék is volt kb. 2006-ban, ami egész jó volt, tele káromkodással :-)
37.
37.
gta5
#36: Igen ez így van:)
36.
36.
Csoola
nekem a Vice City és a 4 volt a kedvencem, a San Andreast is sokat játszottam, meg anno a 3-at is, de a San Andreas tamagocsi szimulátora nem jött be, az ilyen Sims-ezés nem a GTA-ba való, a Vice City hangulata nagyon állat volt, de a 4 is fantasztikus volt, csak teljesen más, komorabb, talán kicsit valóságosabb
amúgy valaki leszólta a 4-et, hogy unalmas sok kocsikázás volt benne, a San Andreas meg milyen jo, meg nagy, csak kb a San Andreas 3 városa se volt olyan részletes mint a 4, az alapterület nagyobb volt, de szerintem sokkal ismétlődőbb és unalmasabb is, meg hát kidolgozatlanabb
35.
35.
Stranger
#26:
Köszi. :D
#31:
lol! Na most már tuti, hogy megnézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...