Decemberben jön a Max Payne harmadik része?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egyszerre két nagyobb áruház is decemberre dátumozta be a Max Payne 3-at, és bár túl sok feneket nem érdemes keríteni neki, azért jó dolog, hogy hallunk is valamit a hosszú évek óta készülő folytatásról. A kérdés az: mindennemű hallgatás ellenére megjelenhet idén a játék?

Régóta várjuk, már a Max Payne 3-at: a Rockstar hosszas hallgatás után ugyan bemutatta a folytatást évekkel ezelőtt, azonban a játék azóta sem jelent meg, amiben vélhetően az is közrejátszott, hogy a rajongóknak nem jött be a kopasz, pocakos nyomozó dél-amerikai történetének koncepciója.

A Rockstar a pletykák szerint azóta többször is újraírta a sztorit, és bár az E3-on nem volt kint az új rész, és a Take-Two sem beszélt róla a pénzügyi helyzetjelentéseiben, az elmúlt hónapokban már kaptunk új screenshotokat és előzeteseket belőle, ami arra enged következtetni, hogy talán mégsem kell olyan sokat várni a játékra.

Most egyidejűleg két áruház, az Amazon és a GameStop dátumváltozásról küldött e-mailt az előrendelőknek: állításuk szerint december 1-jétől már elérhető lesz az új Max Payne, szóval lehet készülni és várni a postást. A vélhetően a Rockstar figyelésére szakosodott RockstarWatch (igen, a név azért árulkodó) egyébként az NVIDIA drivereiben is felfedezte a játék címét, ami szintén utalhat a megjelenés közeledésére.

Nos, kedves Rockstar? Mikor jön a Max Payne 3?

12.
12.
gucho
10.
10.
Mortis
Húúha. Talán mégsem olyan erős a Splinter Cell-szindróma? Nekem nem lenne bajom az új szemlélettel, sem a régi visszahozásával, de ez a hosszas fejlesztés és főleg csend kicsit idegölő.
9.
9.
hakydakillah
8. hát ez megfordult az én fejemben is... Ők tipikus open world / sandbox játékokat gyártó cég. Jajjj, csak ne legyen igazad! :-)
8.
8.
343i
Én attól félek az előzetesek alapján, hogy ez is GTA klón lesz. Máshoz nem is értenek, inkább adják vissza a jogokat a Remedy-nek...
7.
7.
Matt8888
#5: Hozzászólás támogatva!
6.
6.
amd33
#5: Pedig az 1. az jobb nekem az a kedvencempersze a 2 is kiválló...
5.
5.
Csoola
hát ha a 2. folytatása lesz, rendesen, nem ilyen egzotikus faszom, hanem a rendes, film noiros NY marad, akkor musthave és akkor várom, mivel a kedvencem a 2. rész
4.
4.
aruha
#2: A Rockstar SOSEM dobott még vackot a piacra! Nézd meg az eddigi játékait!
3.
3.
dean winchester
szerintem már bejelentették volna ha decemberbe jön. ez valamikor jövőre lesz ...
2.
2.
Józsi_Doe
A rockstar csak nem fog egy vackot piacra dobni ... ugye?
1.
1.
Slik
ideje lenne már, nagyon várom !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...