Tomb Raider film folytatás a láthatáron?

  • Írta: InGen
  • 2004. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása

Darkhorizons - Az első Tomb Raider mozifilm igencsak szép sikereket ért el világszerte, ami nyilván köszönhető a Lara köré felépített kultusznak, melyet a játékok mostanában szépen rombolnak le. Habár nem volt egy rossz film a sírrabló néni első kalandja, azért jócskán elmaradt attól, amit a nagyközönség elvárt tőle, így a második rész, az idén debutált Élet Bölcsője már elég rendesen megbukott a mozipénztáraknál, és nyereséget csak a DVD megjelenése után tudott behozni, így végül azért mégsem alakulnak olyan rosszul a pénzügyi dolgok.

Ezért hát úgy néz ki, hogy maradt egy kis esély rá, hogy valamikor a közeljövőben elkészülhet a Tomb Raider filmeket trilógiává bővítő befejező része a sorozatnak, mely reméljük ezúttal visszaállítja Lara dicsfényét a mozivásznon is.

3.
3.
Shifty
Jaja!Szerintem meg lehetett volna oldani,hogy egy összefüggő trilógiát készítenek...így kicsit furcsa!Legalábbis nekem...Remélem a 3. rész azért jobb lesz!
2.
2.
InGen
Jaja, végülis nem rossz filmek, egy jó kis B-kategóriás nézhető lightos akciófilm, ráadásul még a főszereplő néni is jól néz ki, csak eléggé logikátlan mindkét rész néhány helyen.
1.
1.
Shifty
Én csak Angelina néni miatt nézném meg...a 2. rész tényleg gagyi volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...