Új előzetest kapott a Tropico negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 21.
  • Videó
Link másolása
Városépítős játék sok van, azonban olyan, amelyikben banánköztársaságot építgethetünk, abból nem túl sok - ezt az irányt egyedül a Tropico-sorozat képviseli. A széria negyedik része augusztusban lát napvilágot immár konzolon is: a bolgár fejlesztők most egy új trailerrel kedveskedtek a jónépnek.

A Tropico 4 új trailere ugyan E3-as videónak van címezve, a készítők jócskán elcsúsztak vele: talán az időeltolódás miatt, de most sikerült kitenni a múlt heti kiállításra szánt anyagot. Sebaj, ettől még az lehet jó: a trailerből kiderül, mi jót csinálhatunk majd egy banánköztársaság élén. A játékban mi leszünk El Presidente, egymagunkban irányítjuk az országot, a demokrácia itt csak látszólagos lesz. A hétköznapok átlagosak, úgy tűnik, minden meseszép, ennél több nem is kellene - pedig de: titokban már készülnek a rakétáink.

A Tropico 4 augusztusban fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra.

9.
9.
Tibor1142
#7: Van egy várós melynek te vagy a vezetője EL presidente. Nos választhatsz, hogy diktatúra vagy demokrácia felé vezeted az országot. Természetesen több eszköz visz a diktatúra felé. Gyakorlatilag a játék egy diktátor szimulátor
8.
8.
Eltiron
Ahogy többen írták, ez egy kissé felturbózott 3. rész, biztos nem fogok költeni rá. Amúgy a 3-assal napokat keféltem el :)
7.
7.
AssaX
ez miről szól ez a játék ???
6.
6.
Tibor1142
Sajnos a trailer alapján semmi érdemleges változás nem történik a játékban, és ez rossz nem is kicsit. Teljes mértékben egy ki egészítőként lehetne elfogadni a készülő programot, semmi többnek.
5.
5.
KenyeresB
Kicsit morbid ennyi katasztrófa. Főleg, hogy mostanában a való életben is épp elég van. Amúgy tényleg nem sok mindent változtattak a játékon. Nekem a 3 az nagyon bejött. :)
4.
4.
giga321
Kajakra olyan mint a harmadik rész O_O
3.
3.
freddyx
Dettó,mint a 3as,pár új épülettel :)
2.
2.
Cuppak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...