Kilépett a The Witcher 2 producere

  • Írta: InGen
  • 2011. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem rég jelent meg a The Witcher 2, s azt hittük, csupa öröm és ujjongás uralja most a CD Projekt RED csapatát, hiszen játékuk hihetetlenül sikeres. Úgy néz ki, valami mégsem lehet teljesen felhőtlen: elhagyta a csapatot a vezető producer, Tomek Gop, aki mondhatni a The Witcher arca volt a publikum felé.

Tomek Gop még 2006 márciusában csatlakozott a fejlesztőcsapathoz, az első rész kiadása előtt másfél évvel. Azóta vezető producerként, koordinátorként vett részt a két The Witcher epizód előállításában, de feladatai közé tartozott a PR és a marketing is.


Most azonban az úriember LinkedIn profiljában feltűnt, hogy elhagyta a CD Projekt RED csapatát. Bár pontos indokokat egyelőre nem tudunk, mindenesetre szomorú, hogy a brigád következő játékai már a karizmatikus (s valószínűleg Gerard Butler imitátor) Gop nélkül készülnek.

A The Witcher 2 egyébként hatalmas siker: a kritikusok egytől-egyig pozitívan nyilatkoztak róla, s már az első héten több, mint 400 ezer példányban kelt el.

6.
6.
Józsi_Doe
Ez is egy amolyan kitérdekel post.
5.
5.
hedzsooo
#4: Lehet logikus, ez is 1 lehetseges ok, de ez is inkabb csak talalgatas. Talan joval tobb, osszetettebb ok(ok) miatt dontott igy, de lehet, h csak tok egyszeru oka volt..., talan nem is o dontott ez ugyben valojaban..., majd csak nyilatkoznak, ha mar megy most a felhajtas korulotte, de addig is persze lehet meg talalgatni. :-)
4.
4.
Vopesz
Logikus, Adva egy kis csapat, csinál egy baromi jó játékot, másnap hány állásajánlatot kapohatott ez a csóka? És nyilván kellemesebb feltételekkel, mint a cd projektnél.
3.
3.
hedzsooo
#2: Nos, ez 1 egyszerubb es talan kevesbe izgalmas magyarazat lenne, de lehet, h valoban csak ennyirol van szo. ;-)

Am, ha vki 1 csapat kiemelkedo tagja es aztan ugy dont, h otthagyja a bandat, az nem szokott ennyire titokban, nagy csendben tortenni. Vmi kis infot kozze tesznek, pl. h sajnaljak, h meg kellett valniuk tole, stb., v. vmi hasonlo..., de lehet, h lufi az egesz es tenyleg megis csak szep csendeben lelepett, valtott 1et. ^^ :-)
2.
2.
bsg09
Gondolom nem akar egész életében Witcher játékokon dolgozni.
1.
1.
The Lone Drow
Szomorú hír, bírtam ezt a fickót..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...