A hónap végén indul a Hellgate nyílt bétája

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 25.
  • Korai verzió
Link másolása
A ex-Blizzard tagok által fejlesztett Hellgate London bár számos nagyszerű ötletet vonultatott fel, viszonylag hamar feledésbe merült, de a T3 Entertainment szerencsére még ennyi év távlatából is lát benne fantáziát. Így hát leporolta, csinosítgatta, és hamarosan mindenki számára ingyen hozzáférhetővé teszi.

Aki nem tudná, egy Diablo hagyományain nyugvó MMO-ról beszélünk, melynek nyílt bétatesztje június 30-án indul, és minden regisztrált tag részt vehet rajta. A Hellgate-rajongók két új játékmóddal is gazdagodhatnak, ezek a PVP Duel Area és a zombigyilkolásra kihegyezett Cow Room.

A Duel Area PVP-ben a játékosok egyénileg szabhatják testre a játékot, számos beállítást, harctéri szabályt alakíthatnak ki négy területen: Abandoned Passage, Black Wall Way, Forgotten Grave, és Passage of Hallucination. Igazi deathmatches utóízzel minden ellenfelet le kell gyűrnünk, nincs mit szépíteni rajta.

Úgynevezett feltámasztó kristályok foglalnak helyet a csapatunk bázisán, melyek lehetővé teszik, hogy visszaállítsuk életerőnket, manapontjainkat és pajzsunkat; a győztes csapat PVP pontokat kap, melyeket különböző kiegészítőkre, perkekre és egyéb finomságokra költhetünk el. A heti legjobb tíz játékost a fejlesztők külön is jutalmazzák majd.

A Cow Room igazi hentparádé, ahol sima és mumifikálódott zombik védik a belső helységben helyet foglaló főellenséget, különféle kihívások nehezíthetik az előrehaladást, pl. a homokvihar, mely ha felkerekedik, alig látunk majd valamit.

Egyéb eventekről is lehull a lepel a béta startjakor, ha csatlakozni szeretnél a teszthez, pontosan itt kell jelentkezned.

8.
8.
GhostDog24
Hogy mi a ...-ért nem tudom meg mondani a lottó számokat. Amikor az unokatesómmal beszéltünk erről a játékról a CBT után, pont ezt az idő pontot jósoltam meg az OBT-re.
7.
7.
turleysqt
#6: Letölthető,de a szerverek offline módban vannak, majd az OBT indulásakor tudsz csak belépni.
6.
6.
TryGun
#5: XD bocsesz a téves infóért (habár letölthető és feltelepíthető) de úgylátszik tévedtem mer nemfut a játék valami serverhibát ír úgyhogy szerintem még nincs értelem letölteni de aki profi angolos az próbálja meg szerintem :) ja és amiért nekem nem volt jó :(
5.
5.
TryGun
Engem regisztrálni nem enged beírnám a nevem meg ilyenek azt rámegyek hogy Done a végén azt mindíg kiírja hogy hiba történt a oldallal azt nemtudta leellenőrizn az adataim amiket megadtam azt próbáljam újra azt kezdhetem az egsz regisztrációt előről és ezt már nem egszer megpcsinálta úgyhigy én majd max még holnap megpróbálom ha már lejött a játék. :(
4.
4.
TryGun
Én nemértem ha csak a hónap végén indúl?? Hisz már lelehet tölteni el is keztem.
3.
3.
Ecneb
nekem is az volt, csak a sok buggg elvette a kedvem tőle, viszont így is végigjátszottam :)
2.
2.
daenath
Mar porolom is le a dobozt es neki kezdek, nagy kedvenc volt anno a Hellgate :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...