Sony: nincs még veszve a Sorcery

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 28.
  • Hír
Link másolása
Nem kell megijedniük azoknak, akik potenciált látnak a tavalyi E3-on bejelentett Sorceryben. A Sony megnyugtatott mindenkit, hogy a PlayStation Move-ot varázslópálcává alakító, egyik leginnovatívabbnak ígérkező mozgásérzékelős cím még nem tűnt el a süllyesztőben.

Az idei Los Angeles-i expóról ugyan csendben kimaradt a Sorcery, ám ez nem jelenti azt, hogy a Sony netán elfeledkezett volna a varázslós címről. Az ír mitológiát alapul vevő, PS Move-ra kihegyezett cím magas rangú fejlesztési vezetője a DealSpawn magazinnak azt nyilatkozta, hogy "igen, a Sorcery még mindig fejlesztés alatt van." Nem kell tehát egyből rosszra gondolni.

Az eddig látott médiaanyagok alapján különféle varázslatokat rajzolhatunk magunk elé a Move fagyijával, különféle fantasy világból ismerős helyszíneken, kazamatákban harcolhatunk undok kis koboldok ellen. Valahogy így kéne kinéznie a Harry Potter-játékoknak. Remélhetőleg az idei GamesComon már újra szemrevételezhetjük a játékot.

3.
3.
Mortis
Tényleg érdekes ötlet s a kivitelezés is hasonlónak tűnik. Ha kicsit komolyabban veszik s erősen ráfekszenek a kalibrálásra, akkor bankot robbanthatnak.
1.
1.
keridenes
Ha nem szúrják el, akkor ez egy nagyon jó játék lesz. Már várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...