Sorcery PS3

Varázslós játék kizárólag a PlayStation 3-ra - a cucc Move-val irányítható!
1464868800

Humble Bundle a jó történetek kedvelőinek

Újabb akcióval jelentkezett a Humble-csapat, ezúttal olyan játékokra csaphattok le, amelyeknél a sztoriközpontúság a közös nevező. A Her Story is része a felhozatalnak, a nagy sikerű indie fejlesztés már fillérekért vihető.
1340005088

Sorcery teszt

A mese, mint olyan egészen pici korunk óta része az életünknek. Eleinte szüleink olvastak fel lefekvés előtt, majd mi magunk is kezünkbe vettünk pár könyvet, végül pedig ott voltak a filmek, és természetesen a játékok is. Vitathatatlan tény, hogy a Harry Potter visszahozta a szürke hétköznapokba a mese erejét, itt van végre egy cím, ami el is hiteti velünk, hogy varázsolni jó dolog…
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1337677253

Befutott a Sorcery launch trailere

A héten jelenik meg Sorcery, a PlayStation 3 ígéretes mozgásérzékelős címe, melyben egy Finn nevű varázslót alakítunk, aki végigjárja a varázslatos vidéket és kiapadhatatlan hókuszpókuszokat ereget magából. Kizárólag PS Move-val teljes az öröm, reméljük emlékezetes marad mindannyiunk számára.
1336496453

Sorcery - a sztoriról mesélnek a fejlesztők

Második részéhez érkezett a négyrészesre tervezett fejlesztői napló sorozat a Sorceryből. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legjobban várt PS Move-os címről beszélhetünk a Sorcery kapcsán. A világ kellemes fantasy atmoszférát biztosít, s teljesen kihasználja a mozgásérzékelést.
1336212031

Sorcery - itt az első fejlesztői napló

A Sony Santa Monica kiadta a négyrészesre tervezett videósorozatának első darabját, mely a Sorcery munkálatainak kulisszatitkait ecseteli. A PS Move-ra kihegyezett akciójátékban egy varázslót irányíthatunk - ezúttal a technológiáról értekeznek nekünk a srácok.
1334676617

Sztoritrailert kapott a Sorcery

Tegnap már kisebb betekintést nyerhettünk a PS Move-os Sorcery játékmenetébe, most ezúttal a fiatal varázslótanonc történetével ismerkedhettek meg közelebbről. Finn macskája szavait követve lép be a "Nyughatatlan halál földjére", s ott számtalan kalandot él át.
1334574000

Nyolc perc és kilenc kép a Sorceryből

Újabb látnivalók futottak be a közeljövő egyik legígéretesebb PlayStation Move-játékából, a Sorceryből. A játék ugyan a nagy átalakítás előtt is tetszett nekünk, de azt sem mondhatjuk, hogy most rosszul nézne ki, sőt: nyolc percnyi gameplay felvétel és kilenc kép erejéig figyelhetjük a programot.
1332158408

Sorcery - egy varázsló mindennapjai

Teljes valójában, megszakítások nélkül tekinthetünk bele a PS Move-ot használó Sorcery-be, melyben egy ifjú varázsló ügyes-bajos dolgai elevenednek meg előttünk. Beszélő macska, hadonászás és egy megbízható, ám újrahasznosított fantasy világ - ezeket a benyomásokat kelti bennünk.
1331209800

Májusban jelenik meg a Sorcery

A PlayStation Move-ot kihasználó játékok egyik legígéretesebb darabja lehet a Sorcery, mely a Sony jóvoltából végre napra pontos megjelenési dátumot kapott. A leendő varázslók saját kezükkel formálhatják meg a felhasznált mágiát, bájos fantasy-világban kell helyt állniuk. Nem csak gyerekeknek!