Ace Combat: Assault Horizon - 10 perc égi harc

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 29.
  • Videó
Hogy valóban az Ace Combat lenne a repülős játékok Call of Dutyja? Nos, a sorozat producere szerint igen is, meg nem is, elvégre az Assault Horizon képes új színt hozni a rajongók számára. Az egyik első misszióba tekinthetünk bele ezúttal, az események ezres fordulaton pörögnek.

Az alaphelyzet rendkívül egyszerű: repülj a bevetés célzónájába, szedd le az egyik ellenséges vasmadarat a másik után, lehetőleg úgy, hogy Te életben maradj. A váz tehát egyértelmű, sokkal inkább érdekes a körítés, mely már tényleg felér egy hollywoodi sikerfilmmel, ha lenne ilyen egyáltalán, mivel a filmgyárak mostanában pihentetik a Top Gun-féle koncepciót. Uszkve 2 perc alatt képes magába szippantani a cucc. Az Ace Combat: Assault Horizon még az év végén megjelenik Xbox 360-ra és PS3-ra.

25.
fityisz1970
#12: Végre).
Már ps1 és ps2 is volt acecombat...imádtam!

Remélem nagyon nem variáltak az irányitással.

Ez a video szerintem csak szemléltető. Játék közben a gépből sasolsz, a saját géped nem látod. Pl a belkan wars végső küldetésében egy alagut rendszeren kell végig repűlni, közben szétlőni a ballisztikus rakéták inditóit....szóval ez még könnyű is))).
23.
Mortician
#22: Elég sok gépnél élt ilyen esetre az a megoldás, hogy a pilóta ülés fejtámlája magasabban volt, mint a pilóta feje és képes volt úgy áttörni a burkolatot, hogy a pilótának ne essen baja.
22.
p3ti
Éppen azon gondolkodtam , hogy mivan akkor , ha katapultálásnál nem nyílik ki az üveg ? (pl. lövés miatt defektet kapott a nyitója) Biztos hogy trancsírozott paradicsom lesz az emberből .
21.
hakydakillah
20. mindjárt kapsz olyan választt, hogy:

"Na jó, de akkor ez azt jelenti, hogy PS3-ra is jön?" :-D
20.
Mortician
#18: Hír utolsó mondata, idézem: "Az Ace Combat: Assault Horizon még az év végén megjelenik Xbox 360-ra és PS3-ra."
19.
abydos
Bejelentése óta rohadtul várom, ezért is vettem egy PS3-mat, szóval remélem nem csalódom. Sajnos ez a túl arcade-os irányítás nem bejövős eddig, de eleddig mindegyik részben lehetett váltani a kicsit "szimulátorosabb" irányításra, úgy gondolom most sem fogják kihagyni. A Joint Assaultban sem csalódtam, ebben sem fogok :)
17.
jasko
azthittem már hogy annyi repülő nem birja lelőni :D
16.
Falcon
Még sosem játszottam repülős játékkal de majd talán most!
15.
McDuff
ahogy nézem a dőlő daruba is pont beleszállt volnaXDgáz:D
14.
attila 999
regota figyelem a jatekot mar,es egyre inkabb azt mondom hogy nem hiaba.ez nagyon jonak nez ki.
13.
McDuff
#11: legalább nem csak nekem tűnt fel,ez megnyugtató:Dme itt eddig mindenki "bedőlt a parasztvakításnak":P
12.
McDuff
miért azaz érzésem hogy ebben a Dog Fight módban nem mi irányítjuk a gépet és mi csak nyomjuk a gombokat?me innen nagyon úgy tűnik...ott az elején mikor a felhőkarcolók között repül nincs azaz isten hogy ott véletlen ne menjen neki egynek,mert olyan szinten a gépen van a kamera,hogy a külvilágot nem is látni!
ennek ellenére vhogy jobban bejön mint az előző része!
11.
kekszesember
Nagyon várós, csak az nem tiszta, hogy miközben a cam rááll a minigununkra, közben is mi irányítjuk a gépet, vagy csak a minigunt kezeljük, és a gép automatikusan rajta van az ellenségen? Mer úgy az igazi, ha mi irányítjuk.
10.
Mortician
Imádom! Azonnali vétel lesz. :D
9.
HICKS
Á!!!!!!!!
Ez eszméletlen.A hangulat a zene,igazi progés nincs pihenő benne remélem kijon PC.re is
8.
gucho
elég pörgős a gameplay...
7.
grindcore
A nyolcadik percben ahogy a lövedékek a vizet érik, ááá istencsászár!! :D Ezt be kell szerezni!
6.
Cuppak
Isten király játék, kár hogy nem jön pc-re :-(.
5.
Lordnekroseth
A trailer megnéztem..észveszehtő....a házak külön részei rombolhatóak....már azon is csodálkoztam hogy a talaj nem csak dísz.. :D
elég pörgős, elég szimulátoros, de nem kell az írányítással buzilni azért.
Nehezemre esik, de tényleg jobbnak tűnik mint a HAWX.
4.
hakydakillah
Már mióta várok egy jó kis folytatásra :-) A kamera nekem így elsőre nagyon aktív, össze-vissza rázkódik, de talán ettől lesz jó…
3.
Slik
jobbnak tűnik mint a H.A.W.X
2.
kekvillam
Sose jöttek át ezek a repülös game-k:D
1.
deviques
Na, ez kell! Van már biztos 10 éve, hogy nem játszottam repülős játékkal. (Azt hiszem, hogy az utolsó az eredti Red Baron volt)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...