Új versenyjátékon dolgozik a Codemasters

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem az F1 2011, nem a DiRT 4, de még nem is a GRiD 2-ről van szó. Akkor miről? Nagy a titkolózás a brit kiadónál. Csupán annyi bizonyos, hogy egy álláshirdetés szerint a Codies vadonatúj autóverseny címen dolgozik, s ehhez keresnek rátermett programozókat. Érdekes.

Az árulkodó álláshirdetés a Codemasters Facebook-oldalán tűnt fel, ebből tudjuk, hogy a kiadó egy szupertitkos autóverseny-címen dolgozik. Pontos tudnivalókat nem közöltek a cég munkaerő-hajhászai, de vélhetőleg nem az F1, nem a DiRT 4 és nem a GRiD második részéről van szó. Annyit tudunk, hogy a Codies már hivatalosan is megerősítette, hogy a 2012-es év a GRiD 2-é lesz, de hogy utána mi következik, arról csak halvány sejtéseink vannak.

Másik álláspont az, hogy a pár éve megjelent, nyitott világú versenyjáték, a Fuel kaphatna egy esetleges folytatást, bár az első rész sem a kritikusoknál, sem a kasszáknál nem muzsikált fényesen - így ezt a pletykát félre is dobhatjuk.

Egyelőre megy a titkolózás, az biztos, hogy a GRiD 2-n kívül más tudnivalókkal nem szolgálnak egy jódarabig a kiadó munkatársai.

13.
13.
gamma
#11 / #12: igazatok van, + szabad replay menü, ahol én szabom meg a pályán, hogy hova akarom tenni a kamrákat és abból a szögből vegye fel, mert amiket gyárilag beállitanak azok élvezhetetlenek, hát igen ultra realisztikus törés biztos nem lesz, mert olyan még egy játékban sem volt soha, egy valós fizikai motoros játék most már tényleg jó lenne, de a pénz orientált codmastersnek nem hiszem hogy jó lenne, mert akkor nem sokan vennék meg, a fanköcsögök többen vannak akiknek a csillivilli grafika, meg a 300-al bevett kanyarok no fizika stb kell
12.
12.
Kajt
Nagyon remélem, hogy egy modern, minden részletre kiterjedő "Destructon Derby"-t csinálnak :D
Az autók álljanak több száz lerepülhető elemből, törés után szabad kameranézettel, jó fizikával, érdekes körítéssel.... és kész is 2012-13 legjobb autós játéka!! :D
11.
11.
aludttej
De mért beszél mindenki a fuelról? Azt nem is a codemasters fejlesztette, csak a kiadója a codemasters. Remélem egy szimulátort fejlesztenek, de uj motorral kéne, nem a csillivilli ego-val, hanem valami olyannal, aminek fizikája is van.
10.
10.
aruha
aaaaaaaaaaaannyira leszarom XD
9.
9.
hakydakillah
VÉGRE! Még egy Dirt, és megőrültem volna :-) Tűkön ülve várom már a Grid folytatását.
Fuel-nek meg folytatás nem kell, borzalmas volt.
8.
8.
Cooper911
#5: Hát, ha elolvastad volna a cikket...
7.
7.
DON GONDOCS
6.
6.
waynerooney108
#4: Báttya, lehet hog valamit tudsz, de én még nem találkoztam GRiD 2-vel se... :D
Mindenesetre kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből.
5.
5.
szcsaba1994
A GRID 2ről van valami hír?
4.
4.
ATi0021
Legyen GRID3. Ha már a DIRT2 után ilyen gyorsan lett DIRT3 is. Remélem ezúttal megint lesz saját csapat alapítás, LeMans, bokszutca látogatás, időjárás ...

+ A Fuel nekem se nyerte el tetszésem. Nem tudott lekötni.
3.
3.
shatterhand
GRID2 2012ben??
VÉGRE!!!!!!! AZ első rész mai napig IGAZI nextgen autós cucc. A többi csak polírozott folytatás.
2.
2.
lackosor6
#1: Miért ők mit csináltak??

Kíváncsi leszek mit hegesztenek össze, de az eddigiek alapján inkább félek tőle!
1.
1.
DON GONDOCS
na meg van a Black Rock Studio-s új munkája :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...