Kiegészítőt kap a The Sims Medieval

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi EA Showcase keretében az Electronic Arts leleplezte a legújabb Sims-játékot. Bár a The Sims Medieval a sorozat többi részétől független epizód volt, ez még nem jelenti azt, hogy ne kaphatna kiegészítőt: mert fog, méghozzá olyat, amiben a kalózok és a nemesek viaskodnak egymással.

A The Sims Medieval: Pirates and Nobles főszereplői Aarbyville kalózai és Tredony nemesei lesznek, akik a fiatalság forrása után kutatnak, illetve minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék a királyságot valami csúf, gonosz varázslattól. A kiegészítő egyik legérdekesebb játékeleme a kincsvadászat lesz, a játékosoknak térképekkel és lapátokkal kell felderíteniük az értékes zsákmányokat.

Mindebből természetesen hősünk profitál majd, aki egyébként egy papagájt is beszerezhet, amit azután tanítgathat, nevelgethet. A játékban egy raklapnyi kalóz- és nemestematikájú tárgy és helyszín fog helyet kapni - a megjelenése idén augusztusban várható kizárólag PC-re és Macintoshra. Az első gameplay felvételt fent, a további képeket alább találjátok!

5.
5.
strike19
#4: Nem igaz ott ,a krónikák sorozat amihez nem adtak ki kiegészítőt ,ha jól tudom.Az önálló játékok.A hajó törött kónikák volt nekem a kedvenc sims játékom.
4.
4.
Darox
Milyen meglepő hír ez... Most komolyon minden Sims-hez van legalább 1 kiegészítő!
3.
3.
Garfartix
#2: Inkább folytassák a Sims 3 kiegészítőket ( házikedvenc-style, évszakok-style )
2.
2.
Garfartix
A Sims Medieval szerintem borzasztó volt! Csináltam egy királyt, elkezdtem a küldetéseket, aztán összehaverkodtam a másik királyság királynőjével. Hát gondoltam összeházasodok vele, és akkor jobb kapcsolatban leszek az országával. Hát a nagy f*szt! Még csak gyerekem sem születhetett a nőtöl, és nem is irányíthattam őt. Ezekkel a béna küldetésekkel tönkretették a játékot :/
1.
1.
Mortis
Le sem tagadhatná a Karib-tenger kalózai nyúlást...Ami nem is igazán gond, hisz jó kis játék lehet ez, ha a hiányosságokat pótolják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...