The Sims Medieval: Pirates and Nobles MAC, PC

Kiegészül a The Sims középkori spin-off játéka, a Medieval: jönnek a kalózok és a nemesek!
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.
1312479025

Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.
1310126400

Kiegészítőt kap a The Sims Medieval

A tegnapi EA Showcase keretében az Electronic Arts leleplezte a legújabb Sims-játékot. Bár a The Sims Medieval a sorozat többi részétől független epizód volt, ez még nem jelenti azt, hogy ne kaphatna kiegészítőt: mert fog, méghozzá olyat, amiben a kalózok és a nemesek viaskodnak egymással.