Megvan az Uncharted mozi új rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Mint ismeretes, David O. Russel mégis visszalépett az Uncharted filmadaptációjának megrendezésétől, s bár benne volt a pakliban, hogy jó időre leáll a projekt, úgy néz ki, a Columbia Pictures nem tétlenkedik: megtalálták az új direktort, mégpedig Neil Burger, a Csúcshatás alkotója személyében.

Bőven kell még várni az Uncharted mozi elkészülésére, még a stáb összeállítása sem halad zökkenőmentesen. David O. Russel, a Multik haza! című film rendezője ugyan némi vacillálás után elvállalta anno az adaptációt, nemrég bejelentette, hogy kreatív különbségekre hivatkozva mégis kiszáll a projektből. Akkor attól tartottunk, hogy esetleg mellékvágányra kerül az Uncharted film, ám szerencsére ez nem következett be.

A Columbia Pictures látszólag elkötelezett a feldolgozás mellett, mert máris kerített egy másik rendezőt, mégpedig Neil Burgert (Csúcshatás, A mágus). Sok részletet nem ismerünk az egyezségükről, de a The Hollywood Reporter jelentése szerint a megbeszélések utolsó fázisánál tartanak az illetékesek, és ha minden jól megy, Burger nem csak rendezni fogja a filmet, de a forgatókönyv írásába is beszáll.

Mindemellett kevésbé jó hír, hogy a főszereplőnek szánt Mark Wahlberg sorsa így bizonytalanná vált: mint tudjuk, a színész O. Russel egyik kedvenc színésze, többször dolgoztak együtt, ezért szinte biztos volt, hogy a kolléga őt veti majd be, azonban kérdéses, hogy az új direktor áldását adja-e a rapperből filmessé vált úriemberre.

Sok részletet fed tehát köd, az Uncharted film nem ma fog elkészülni - de legalább életben van.

15.
15.
ferikesz
sztem tom cruise jobb lenne...sztem még hassonlít is a játékbeli drake-ra
14.
14.
LtK
#3: Szerintem is undorító szar színész az az ember. Viszont Nathan Fillion se lenne jó szerintem =S=D Lehet megvannak a tulajdonságai de azért ha már adaptáció hasonlítson Drake-re. hakydakillah-val egyet értek, úgy simán egy kikúrt jó film lenne =D
13.
13.
hakydakillah
11. 90 perc cutscene van az Uncharted 2-ben. Ezeket megfilmesíteni + játékmenetből rejtvények, akciók, és simán kész a 2 órás film - változtatások nélkül.
12.
12.
biohazard rex
#11: Próbálkozik hogy benne legyen a "best of aranyköpésben..."
11.
11.
Mortis
#7: Ez nagyon nem volt vicces, szerintem.

Kicsit gyorsnak érzem a tempót.
Azért nem olyan egyszerű egy játékot széles-vászonra átültetni. Sőt, szinte lehetetlen, hisz a játékmenetből nem lehet leforgatni egy 1.5-2 órás filmet, még úgy sem ,hogy a párbeszédeket beszúrják az eredetiből. Változtatni mindenképpen kell s általában itt szoktak elcsúszni a filmes"szakemberek"
10.
10.
kirschakos
Remélem átírják a forgatókönyvet + Mark nem lesz benne! Nem illik a karakterhez egyáltalán. Nem bánom, hogy más lesz a rendező sem, mivel Russel elképzelése nagyon messze állt az eredeti anyagtól. És tényleg senki nem örült sem neki, sem a főszereplő választásának. Nem véletlen, hogy távozott szerintem.
9.
9.
p.balou
#8: Én sem tudom... De az biztos hogy a karakterválasztáshoz kapcsoltam.
7.
7.
p.balou
#5: Legyen Hulk Hogan, bázze. Esetleg Voldemort. Ha ezt a kettőt ötvözzük, Ca$h lesz belőle. Ha őt ötvözzük Ben Stillerrel... akkor!!!!!!4négy!!! Kijöhet Adam Sandler is, de nem biztos.
6.
6.
hakydakillah
4. mondjuk nekem 8, csak készüljön el a film :-) Mondjuk abban igazat adok, hogy ez a mosolygós, viccelődő szerep nem annyira ő lenne. Még ha nem is lett nagy durranás, de a Max Payne filmbe nagyon passzolt a képe :-)Nathan Fillion is jöhet.
Kane & Lynch dettó jó lenne. Szerintem az első rész történetét kellene kidobni, és ütős lenne.
5.
5.
dean winchester
#3: Mark Wahlberg gusztustalan ember. Színészként is, és emberként is. Inkább legyen Nathan Fillion, igazad van. Ő karakteres, férfias és humoros egyéniség.
4.
4.
shatterhand
#2: Rögtön megcáfoltál:)
3.
3.
shatterhand
Kevésbé jó hír mark wahlberg??
Egy olyat nem olvastam még aki örült volna neki. Ott a Castle sorozat főszereplője, na az 1a1 nathan drake kinézetű és jobban is eltudnám képzelni.
Nincs bajom markkal, de akkor se való oda.

Meg jó lenne, ha vki megfilmesítené végre Kane&Lynchet is.
2.
2.
hakydakillah
Mark Wahlberg csak szépen maradjon, ő tökéletes lenne. Komolyan csak annyit kellene tenniük, hogy az Uncharted 2-ből az összes cutscene-t + az általunk játszott akciós és feladványos részekből valamennyit megfilmesíteni, és kész is lenne a mestermű. Nem kellene ezt a jó kis történetet elcseszni – szerintem.
1.
1.
vortexqa
Hmm, a Csúcshatás NAGYON jó volt, remélem az Uncharted is majd legalább egy hasonló színvonalat hoz (majd egyszer). Nem kell hogy AAA legyen, de azért mégis :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...