Uncharted: Drakes Fortune

Tomb Raider-szerű kalandok férfi hőssel, a korábban Naughty Dog munkacímet viselő Uncharted: Drake's Fortune játék keretein belül.
1708678800

Jim Ryan: “Hálás vagyok, amiért nem egy unalmas iparban dolgoztam”

A hírt már egy ideje tudtuk, a következő hónapban viszont hivatalosan is véget ér Jim Ryan pályafutása a Sonynál. Ennek apropóján mesélt a karrierje emlékezetes pontjairól és a kedvenc PlayStation játékait is elárulta.
1707148855

Fejlesztés alatt állhat az Uncharted: Drake’s Fortune remake-je

Ismét az XboxEra podcastje volt bőbeszédű a pletykákat illetően, ezúttal az Uncharted: Drake’s Fortune nulláról újraírt változatáról beszéltek az illetékesek. Biztosan nem tudni, hogy a projekt megvalósul, de a Sony erősen mérlegeli ennek lehetőségét.
1702308337

Mark Wahlberg szerint már kész a második Uncharted-film forgatókönyve

Eddig is tudtuk, hogy az első filmmel nem ér véget az Uncharted története a mozivásznon, most azonban maga Sully, azaz Mark Wahlberg kotyogta ki egy interjúban, hogy már a forgatókönyv is készen áll.
1674811754

Nem készül több Uncharted-játék a Naughty Dognál, a The Last of Us folytatása is kérdéses

Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője egy interjúban osztotta meg a stúdió terveit a legnépszerűbb franchise-aival kapcsolatban.
1666798144

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.
1653326742

Nagyszerű kasszasiker lett az Uncharted-film

Ha filmproducerek lennénk, azt mondanánk, hogy Nathan Drake mozis kalandja megérett a folytatásra. A 400 millió dolláros bevételt is átlépve az Uncharted lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátékos filmadaptációja.
1647342011

Jól alakulnak az Uncharted-film globális bevételei

A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted-film globális bevételei elérték a 300 millió dollárt. Ezzel az eredménnyel Nathan Drake kalandjának filmes kitérője az összes Tomb Raider-filmet maga mögé utasította.
1645641028

Folytatást kap az Uncharted-film?

A Deadline megszerezte a Sony Pictures Motion Picture Group elnökének, Tom Rothmannek a nemrég körbeküldött belső levelét, amiben nemcsak az Uncharted-film sikerét ecseteli a vezér, de el is hinti, hogy jöhetnek a folytatások.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644228029

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.