Hónap végén mutatkozik be az új James Bond

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a legutóbbi játék fejlesztőit elküldte, az Activision továbbra sem hagy fel a James Bond játékok gyártásával. Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy a kiadó milyen irányba terelné tovább a sorozatot, de ha minden jól megy, nem kell két hetet várnunk, és minden kiderül a folytatásról.

Az Activision bejelentette, hogy a július végén megrendezendő, alapvetően képregényekkel foglalkozó Comic-Conon fogja bemutatni a legújabb James Bond játékot. Részleteket nem közölt, de a sajtótájékoztatóra kiküldött meghívókban világosan szerepel: a 007-es ügynök visszatér. A kiadó nem először választja a Comic-Cont valamelyik bejelentése helyszínéül, legutóbb például az új Pókembert ismerhettük meg az expón.

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy merre folytatódik a sorozat. A tavaly ősszel megjelent James Bond 007: Blood Stone-t fejlesztő Bizarre csapatát elküldte a kiadó, így valószínűleg ezt a címet nem is tervezi folytatni, a következő filmre pedig még várni kell, ezért feltehetően ennek az adaptációját sem sieti el. Annál érdekesebb viszont, hogy nemrég az Activision bejegyeztette a GoldenEye Reloaded címet: a feltételezések szerint ha nem is GoldenEye-folytatást kapunk, de ez lehet a szintén tavalyi, Wii-exkluzív epizód PS3-as és Xbox 360-as átirata.

9.
9.
p3ti
Jó kis N64es bond , na az volt még a jó gamma :)
8.
8.
LtK
Szerintem meg úgy volt jó ahogy Quantum of solace-ban volt. Nem volt úgy kidogolgozva mint a Blood Stone de én mégis jobban élveztem , valahogy az akció részek tetszettek. A fegyver modellek jól néztek ki, a hangok is rendbe voltak.
7.
7.
DON GONDOCS
semmi sincs veszve, a cím adott, vagy folytatják vagy újra kezdik.
6.
6.
Neo1989
#4: Ja h a történet én a gamre gondoltam , de am nem ez lenne az első ilyen játék .
5.
5.
Józsi_Doe
Csak ne olyan agyatlan, gagyi, és dögunalmas shooter legyen mint a Blood Stone.
4.
4.
DON GONDOCS
#2 kedves öcsém.. a történet nincs befejezve! A nőt megölték, de ki és mért? James Bond will return.
3.
3.
giga321
Nekem is nagyon tetszett a Blood Stone 3x vittem ki , egyszerűen nem bírtam megunni. Remélem ez az új Bond nem lesz FPS nekem nagyon tetszett a TPS mód a Blood Stone-ban.
2.
2.
Neo1989
#1: hüüüüüü de el vagy tévedve öcsém a blood stone-t nem hagyták félbe és jó kis game is lett mellesleg kb 1 hónapja pörgettem ki :) szal nincs vele semmi gond .
Szerintem te kevered vmi-vel :D
Am én már kipörgettem 3 bond gamet kíváncsian várom hogy ez milyen lesz :)
1.
1.
DON GONDOCS
kár hogy félbehagyták a blood stone-t. de ha csak feleolyan jó lesz az új akkor várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...