GoldenEye 007: Reloaded PS3, X360

HD felbontásban tér vissza a tavaly nagy sikert aratott GoldenEye 007.
Típus: FPS

E3 2015: Bejelentésre készül a Rare

Gyakorlatilag biztos, hogy az idei E3-on bemutatkozik a Rare legújabb játéka, és ami talán még fontosabb infó: ezúttal jó eséllyel nem kinectes anyagon dolgozik a számos klasszikust jegyző stúdió.

Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.

Bezárt a 007 Legends fejlesztőcsapata

Az 1988-ban alakult, angliai székhelyű Eurocom lehúzta a rolót. A botrányos minőségű 007 Legends fejlesztőinek játékaira nem haraptak rá a vásárlók, nehéz anyagi helyzetbe kerültek, és végül a bezárás mellett döntöttek.

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

Úgy fest, a 007 Legends újabb szöget jelentett abba a bizonyos koporsóba, az Eurocom óriási leépítésekre kényszerült az utóbbi időben. A hivatalos közlemény szerint az átszervezések a csapat többségét érintik, jóllehet igyekeztek a lehető legtöbb állást megmenteni.

GoldenEye 007: Reloaded teszt

Brit elegancia, luxus, csokornyakkendő, és gyönyörű nők. Ian Fleming klasszikusa visszatért, a GoldenEye legújabb feldolgozásában Daniel Craig játssza a dupla nulla hetest, a pisztolycső hősünkre néz, ő visszafordul, hatalmas durranás hallatszik, James Bond küldetése kezdetét vette.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

GoldenEye 007: Reloaded - startra kész előzetes

James Bond emlékezetes, Wii-n tett kalandja is az ölünkbe hullik hamarosan, hiszen az Activision a jövő héten kiadja a GoldenEye 007 felújított változatát. A feszes, retro-kampányon kívül online porcióval kecseget a produktum. Launch trailerünk is van belőle.

Gameplay videón a GoldenEye 007: Reloaded

Újabb gameplay videót szemrevételezhetünk a HD-konzolokra érkező GoldenEye remake-ből, mely ezúttal nem Bond lopakodásaira koncentrál, hanem kemény tűzharcot kapunk az arcunkba. Az Eurocom tényleg nem kertel, külön kiemeli a 60 fpssel futó grafikus motorját. A cím novemberben érkezik.

9 percen át mozog a GoldenEye 007: Reloaded

Kissé csalódottak voltunk, mikor kiderült, hogy az új GoldenEye Wii-exkluzív játék lesz, hát még akkor görbült le a szánk széle, mikor megtudtuk, hogy ennek tetejébe még jól is sikerült. Az Activisiont viszont ismerjük: ha valami összejön neki, azt előbb-utóbb úgyis mindenkinek az orra alá tolja.