Fejhallgató a Saints Row 3 gyűjtői kiadásában

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár hónapok vannak még hátra a Saints Row: The Third megjelenéséig, a THQ már most előrendelhetővé tette a játék gyűjtői változatát. A Platinum Edition hatalmas dobozban érkezik majd, ami nem véletlen, ugyanis a csomagban egy Saints Row mintájú fejhallgató is helyet kapott.

A Platinum Edition 100 dollárt kóstál majd, és a játék egy kópiája mellett tartalmazni fogja a Saints Row: The Third soundtrackjét, egy fejhallgatót és egy Professor Genki Hyper-Ordinary nevű kiegészítő csomagot. A gyűjtői kiadás már előrendelhető bizonyos üzletekben, megjelenése a standard változattal együtt, november 15-én várható.

A Professor Genki DLC-t egyébként azok is ingyen kapják meg, akik előrendelik a játékot. A csomag magába foglal egy különleges verdát, egy fegyvert és egy karakterskint is - a fenti képen mindegyik kiegészítő megcsodálható. A THQ mindemellett azt is megerősítette, hogy az első háromezer játékos ingyen megkapja az úgynevezett Saints Row Season Passt, ami három küldetéscsomagot tesz letölthetővé - ennek az értéke a kiadó szerint durván 20 dollár lehet, azt viszont már nem tudni, hogy mások is beszerezhetik-e majd a kiváltságosokon kívül.

A Saints Row: The Third egyébként PC-n, PS3-on és Xbox 360-on teszi tiszteletét.

7.
7.
GMatyi
ezt a platinum csomagot megtudom venni majd az üzletekben is??? vagy csak előrendelve kaphatom meg?
5.
5.
Mortis
4.
4.
sittes79
az örök igazság...csak píz legyen és van minden :) vagy nem
2.
2.
hakydakillah
1.
1.
strike19
Ez valami! Legalább van valami hasznos is a csomagba.Azért egy fejhallgató szerintem többet ér ,mint valami szobor.Remélem lesz Platinum Pack PC-re is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...