Már készül a következő South Park játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
South Park- és videojáték-rajongóként nem vagyunk túlzottan elkényeztetve, jobbára azokkal a rajzfilmepizódokkal vagyunk kénytelenek beérni, amikben a kis pöcsök valamilyen úton kapcsolatba kerülnek valamelyik agyonhájpolt címmel, hogy görbe tükröt mutassanak nekünk a játékok világáról.

Talán az egyedüli értékelhető South Park játék a 2009-ben megjelent Xbox 360-exkluzív cím volt: ahogy azt a neve is sejteti, a Let's Go Tower Defense a tower defense jól bejáratott kategóriájában indult, és egészen jól sikerült - PlayStation-korszak borzasztó próbálkozásaihoz képest pedig maga volt a mennyország.

Ha minden jól megy, hamarosan megint Stan, Kyle, Kenny és Cartman társaságában zúzhatunk, a kifejezetten Comedy Central játékok gyártására szakosodott 345 Games fejese szerint már meg is született a megállapodás a Microsofttal a folytatásról. Prithvi Virasinghe kreatív igazgató a Joystiqnak adott interjúban árulta el, hogy a játék ennek megfelelően Xbox 360-exkluzív lesz, de további részletekre nem derült fény - az sem világos, hogy a fent említett tower defense játék kap-e majd folytatást.

"Jelenleg a South Park jogai a Microsoft Studioshoz tartoznak, ő adta ki az első játékot, és ő fogja a másodikat is" - mondta Virasinghe, majd hozzátette: ezzel a címmel egyúttal véget ér az exkluzivitási megállapodás, utána a Comedy Centralon múlik, hogy mely platformokra megy tovább a sorozat.

A 345 Games egyébként jelenleg a The Deadliest Warrior és az Ugly Americans alapján készít játékot, de Virasinghe azt is megsúgta, hogy szívesen fejlesztene valamit Stephen Colbert showjához is - mondjuk az érdekes lenne.

14.
14.
Visor01
Ez is egy kiba**ott xbox exkluzív természetesen...
13.
13.
adriano28
south park mmoprg kéne :D
12.
12.
#10: Igen, vagy Maniac Mansion, Day of The Tentacle, Fate of Atlantis... Monkey Island... Tovább is van mondjam még ? :)

Csak attól félek, hogy az túl bonyolult lenne a mai átlag játékosnak. (na meg nem elég pörgős, túl kevés vér, script és cod feeling :) Minden tárgynak arany színnel kellene világítani és kéne egy "What do now?" gomb ami magától megnyomódna mondjuk fél perc után ha nem tud mit kezdeni a játékos magával egy screenen.

De egyébként teljesen jó a felvetésed !
11.
11.
Hubert Cumberdale
Ha már SOUTH PARK jelzőt aggatnak egy játékra, akkor az olyan legyen, hogy betiltsák megjelenés után 5 perccel legalább 40 államban (csak azért netre felkerüljön :D ) és minimum lelki sérüléseket okozzon bennem már a menüje is. Ha ez nem megy, akkor ne nyúljanak inkább a névhez.
10.
10.
Józsi_Doe
Sam and Max féle kalandjáték lehetne.
9.
9.
Több problémám is van ezzel az egésszel:

1.: "SOUTH PARK", nem pedig "south park" !!! ;P
2.: "CARTMEN, KENNY, Stan és kyle", nem pedig "Stan, Kyle, Kenny és Cartman" !!! ;P
3.: Tower defense az "toy" ! Szégyen, hogy adta hozzá a nevét a sorozat !!!
4.: Ilyen stílusú játékból én még nem láttam KOMOLY, ÉRTÉKELHETŐ átiratot, szerintem nem kellene ezt nagyon erőltetni !!! :P
5.: box only ? Konkrétan akkor most xbla ? Mert akkor "toy"-nak is "toy" lesz :(

Tudom, erős a franchise és pénzt látnak benne, de nagyon komoly kételyeim vannak, bármivel is próbálkoznak.
8.
8.
hakydakillah
7. Pedig a Tover Defense rohadt jó lett. Jók voltak a beköpések, az ellenfelek (mongolok, hippik, csövesek stb.). Pláne 4 fős coop sokat dobott rajta. Én szeretettel várom a folytatást :-)
6.
6.
strike19
Szerintem olyan stílusba kéne csinálna South Park játékot mint a Simpsons Hit and Run.
5.
5.
shooter1234
Én is nagy south park fan vagyok (direkt nem írom nagy betűkkel, had kössenek bele mint a betonba) azért egy két ilyen south park részt el tudnék képzelni pc-n, vagy akár majdnem az öszeset, úgy hogy minden rész lenne egy pálya, ami vagy fps, vagy tps, vagy valami más nézőpontban kéne végigmenni karaktereket válogatva az epizódoknak megfelelően (majdhogynem a teljes sorozatot kéne végigjátszani kisebb kötöttségekkel).
4.
4.
Garfartix
Szerintem ha kiadnák PC-re, több pénzt szerezhetnének belőle, mondjuk Steamen keresztül megvehető játékként. Ha nekem lenne Boxom rá se néznék egy South Park játékra, bármennyire is imádom a sorozatot.
3.
3.
Mortis
Én csak egy kis Java-s SP játékkal játszottam ,de az tetszett. :)

Nem nagyon kéne erőltetni az adaptációt. Inkább újra a régi részek minőségéére hajtanának rá.
2.
2.
Wrangler
Pedig nagyon sokat ki lehetne hozni egy South Park játékból.
1.
1.
strike19
Az előző játék sem kavart nagy port ami Xbox live-on volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...