Már készül a következő South Park játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 13.
  • Érdekesség
South Park- és videojáték-rajongóként nem vagyunk túlzottan elkényeztetve, jobbára azokkal a rajzfilmepizódokkal vagyunk kénytelenek beérni, amikben a kis pöcsök valamilyen úton kapcsolatba kerülnek valamelyik agyonhájpolt címmel, hogy görbe tükröt mutassanak nekünk a játékok világáról.

Talán az egyedüli értékelhető South Park játék a 2009-ben megjelent Xbox 360-exkluzív cím volt: ahogy azt a neve is sejteti, a Let's Go Tower Defense a tower defense jól bejáratott kategóriájában indult, és egészen jól sikerült - PlayStation-korszak borzasztó próbálkozásaihoz képest pedig maga volt a mennyország.

Ha minden jól megy, hamarosan megint Stan, Kyle, Kenny és Cartman társaságában zúzhatunk, a kifejezetten Comedy Central játékok gyártására szakosodott 345 Games fejese szerint már meg is született a megállapodás a Microsofttal a folytatásról. Prithvi Virasinghe kreatív igazgató a Joystiqnak adott interjúban árulta el, hogy a játék ennek megfelelően Xbox 360-exkluzív lesz, de további részletekre nem derült fény - az sem világos, hogy a fent említett tower defense játék kap-e majd folytatást.

"Jelenleg a South Park jogai a Microsoft Studioshoz tartoznak, ő adta ki az első játékot, és ő fogja a másodikat is" - mondta Virasinghe, majd hozzátette: ezzel a címmel egyúttal véget ér az exkluzivitási megállapodás, utána a Comedy Centralon múlik, hogy mely platformokra megy tovább a sorozat.

A 345 Games egyébként jelenleg a The Deadliest Warrior és az Ugly Americans alapján készít játékot, de Virasinghe azt is megsúgta, hogy szívesen fejlesztene valamit Stephen Colbert showjához is - mondjuk az érdekes lenne.

14.
Visor01
Ez is egy kiba**ott xbox exkluzív természetesen...
13.
adriano28
south park mmoprg kéne :D
12.
#10: Igen, vagy Maniac Mansion, Day of The Tentacle, Fate of Atlantis... Monkey Island... Tovább is van mondjam még ? :)

Csak attól félek, hogy az túl bonyolult lenne a mai átlag játékosnak. (na meg nem elég pörgős, túl kevés vér, script és cod feeling :) Minden tárgynak arany színnel kellene világítani és kéne egy "What do now?" gomb ami magától megnyomódna mondjuk fél perc után ha nem tud mit kezdeni a játékos magával egy screenen.

De egyébként teljesen jó a felvetésed !
11.
Hubert Cumberdale
Ha már SOUTH PARK jelzőt aggatnak egy játékra, akkor az olyan legyen, hogy betiltsák megjelenés után 5 perccel legalább 40 államban (csak azért netre felkerüljön :D ) és minimum lelki sérüléseket okozzon bennem már a menüje is. Ha ez nem megy, akkor ne nyúljanak inkább a névhez.
10.
Józsi_Doe
Sam and Max féle kalandjáték lehetne.
9.
Több problémám is van ezzel az egésszel:

1.: "SOUTH PARK", nem pedig "south park" !!! ;P
2.: "CARTMEN, KENNY, Stan és kyle", nem pedig "Stan, Kyle, Kenny és Cartman" !!! ;P
3.: Tower defense az "toy" ! Szégyen, hogy adta hozzá a nevét a sorozat !!!
4.: Ilyen stílusú játékból én még nem láttam KOMOLY, ÉRTÉKELHETŐ átiratot, szerintem nem kellene ezt nagyon erőltetni !!! :P
5.: box only ? Konkrétan akkor most xbla ? Mert akkor "toy"-nak is "toy" lesz :(

Tudom, erős a franchise és pénzt látnak benne, de nagyon komoly kételyeim vannak, bármivel is próbálkoznak.
8.
hakydakillah
7. Pedig a Tover Defense rohadt jó lett. Jók voltak a beköpések, az ellenfelek (mongolok, hippik, csövesek stb.). Pláne 4 fős coop sokat dobott rajta. Én szeretettel várom a folytatást :-)
6.
strike19
Szerintem olyan stílusba kéne csinálna South Park játékot mint a Simpsons Hit and Run.
5.
shooter1234
Én is nagy south park fan vagyok (direkt nem írom nagy betűkkel, had kössenek bele mint a betonba) azért egy két ilyen south park részt el tudnék képzelni pc-n, vagy akár majdnem az öszeset, úgy hogy minden rész lenne egy pálya, ami vagy fps, vagy tps, vagy valami más nézőpontban kéne végigmenni karaktereket válogatva az epizódoknak megfelelően (majdhogynem a teljes sorozatot kéne végigjátszani kisebb kötöttségekkel).
4.
Garfartix
Szerintem ha kiadnák PC-re, több pénzt szerezhetnének belőle, mondjuk Steamen keresztül megvehető játékként. Ha nekem lenne Boxom rá se néznék egy South Park játékra, bármennyire is imádom a sorozatot.
3.
Mortis
Én csak egy kis Java-s SP játékkal játszottam ,de az tetszett. :)

Nem nagyon kéne erőltetni az adaptációt. Inkább újra a régi részek minőségéére hajtanának rá.
2.
Wrangler
Pedig nagyon sokat ki lehetne hozni egy South Park játékból.
1.
strike19
Az előző játék sem kavart nagy port ami Xbox live-on volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...