South Park: Lets Go Tower Defense Play!

A játék lényege, hogy a különböző védőtornyok helyezgetésével megóvjuk területünket a folyamatosan támadó ellenségtől.
1443435360

Egy South Park-játék, amely sosem készült el

És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.
1310571120

Már készül a következő South Park játék

South Park- és videojáték-rajongóként nem vagyunk túlzottan elkényeztetve, jobbára azokkal a rajzfilmepizódokkal vagyunk kénytelenek beérni, amikben a kis pöcsök valamilyen úton kapcsolatba kerülnek valamelyik agyonhájpolt címmel, hogy görbe tükröt mutassanak nekünk a játékok világáról.
1269194580

A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.
1260667200

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!
1255612500

Újdonság! Info dobozok a Gamekapocs cikkekben

Apró érdekességgel bővülnek a Gamekapocs cikkek. A játékteszteknél és az előzeteseknél mostantól kis, háttér információkat tartalmazó dobozok is megjelennek!
1255557600

South Park: Lets Go Tower Defense Play! Játékteszt és évadpremier

Október 7-én ismét útjára indult a nagy őszi South Park mánia. Az amerikai Comedy Central leadta a sorozat nyári szünet utáni első részét, az Xbox LIVE-on pedig megjelent a Let's Go Tower Defense Play, melyet néhány apróság társaságában azonnal be is mutatnunk nektek itt, a Gamekapcson. De vajon még mindig van akkora ereje a sorozatnak, mint korábban? Azonnal kiderül!
1254756240

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.
1250747280

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!
1248318360

South Park: Lets Go Tower Defense Play! trailer

Egy videóinterjú társaságában befutott az első gameplay a Trey Parker és Matt Stone rajzfilmsorozata alapján készülő South Park: Lets Go Tower Defense Play! játékból.