The Cursed Crusade pazar médiabomba

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 15.
  • Videó
Link másolása
A kereszteslovagok manapság a reneszánszukat élik. Legalábbis, ami a videojátékokat illeti. Az Atlus jóvoltából itt az újabb kihívó, a The Cursed Crusade, mely ismét egy cseppnyi misztikummal átitatott heroikus témát boncolgat. Dátum, képek és videónk is van, hogy ne unatkozz.

A Kylotonn által fejlesztett The Cursed Crusade két, egymással ha barátságban nem is, inkább érdekből együtt háló lovagra helyezi a hangsúlyt. Igazi dúsgazdag fantasy elemekkel megspékelt középkori Európában mészárolva le minden útba eső fenegyereket. Jó volt a keresztesek élete, elvégre büntetlenül mészárolták le a szent földet, becstelenítettek meg asszonyokat, és égettek fel falvakat Isten nevére hivatkozva.

Az Atlus gondozásában készült cucc abban különbözik a pár hónapja megjelent First Templartól, hogy legalább jól néz ki. Kérdés, hogy a játékmenet nem lesz-e sekélyes. Október 11-én meglátjuk PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Az új előzetes is kibukott már, tessék megtekinteni azt is!

12.
12.
Mortis
Az ötlet. Általában az ilyen játékok csak abban domborítanak. Reménykedjünk. :9
11.
11.
DON GONDOCS
Végre a first templar után, itt az új adag! Ez korrektebb játéknak tűnik.
10.
10.
ReNegAdE
#9: Igazad van!Valami nagyon komoly cuccot kell összedobniuk ha nem akarnak hatalmasat bukni a játékkal!Nagyon komoly játékok jönnek az év végére és azok között lehet hogy ez kevés lesz!
9.
9.
p3ti
Nem akarom bántani a kiadókat , de 2011 októberbe ki dobni egy játékot az sztem eléggé veszélyes... olyan felhozatal jön év végre hogy ilyenekre se idő se zsé. Ugyan ez van a Dead islandal , sztem jobban tudna tarolni ha augsuztusban adták volna ki . Na de ők tudják.
8.
8.
The Lone Drow
#6: Ez nem trúság kérdése, osztom a nézeteit. Mondjuk nekem igazából ez a téma is bejön, de jobb lenne, ha valamely európai pogány kultúrával foglalkozó cím is jönne PC-re. Mert ugye konzolra van.
4.
4.
vuliem
Témáját és stílusát tekintve nálam ennek a játéknak simán nyert ügye van, csak ne legyen monoton bunyó az egész.
3.
3.
Netsu
Végre egy darálós cím ami PC-re is jön!
2.
2.
giga321
Hát az tény hogy jobban néz ki meg érdekesebbnek is tűnik mint a First Templar.
1.
1.
nagyonfaya
egy próbát meg fog érni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...