The Cursed Crusade PC, PS3, X360

A dark fantasy és a középkori világ keveredik a The Cursed Crusade-ben.
1319531197

The Cursed Crusade teszt

Denz de Bayle sorsa nem könnyű. A keresztes háborúk szörnyű időszakába született bele, apja eltűnt, rajta pedig egy súlyos, démoni átok ül. S úgy tűnik, hogy ez az átok akkora, hogy kiterjedt magára a játékra is, ugyanis minden valószínűséggel 2011 legrosszabját köszönthetjük most!
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1310738441

The Cursed Crusade pazar médiabomba

A kereszteslovagok manapság a reneszánszukat élik. Legalábbis, ami a videojátékokat illeti. Az Atlus jóvoltából itt az újabb kihívó, a The Cursed Crusade, mely ismét egy cseppnyi misztikummal átitatott heroikus témát boncolgat. Dátum, képek és videónk is van, hogy ne unatkozz.
1308733200

Új előzetesen a The Cursed Crusade

Ha még nem hallottál a The Cursed Crusade címen futó játékról, annak csupán egy oka lehet: nem túl sokat írtunk róla a múltban. És valószínűleg a jövőben sem fogunk sokkal többet, tekintve, hogy a The First Templarhoz hasonló, közepes-gyanús kereszteslovagos témáról van.