Még sehol nem tart a Tekken X Street Fighter

  • Írta: InGen
  • 2011. július 19.
  • Hír
Link másolása
Még mielőtt mindenki pánikba esne, itt most nem a Street Fighter X Tekkenről van szó, mert az viszont nagyon is jól halad. (Nem hibáztatunk senkit, ha esetleg összekeverné a címeket.) Nos, a Tekken producere most elmondta, hogy a Tekken X Street Fighter még sehol nem tart.

A Street Fighter X Tekkenben az utóbbi sorozat néhány karaktere kerül bele az előbbi világába és stílusába, míg a fordított címmel ellátott részben mindez - meglepő módon - pontosan fordítva fog történni. S habár úgy gondoltuk, a fejlesztés valamilyen szinten párhuzamosan zajlik, ha már egyszerre jelentették be őket, valójában a Tekken X Street Fighter készítése még el sem kezdődött.

 
"Jelenleg a Tekken X Street Fighter fejlesztése pontosan 0 százalékon tart, de körülbelül 5 százalékig már kifejlesztettem a fejemben" - mondja a Tekken producere, Katsuhiro Harada, majd hozzátette: "Eléggé elfoglalt voltam így is, és ez a két játék eredetileg be sem volt tervezve. Ráadásul a Tekken Tag Tournament 2-n is dolgozunk, így nem nagyon tudtuk elkezdeni a Tekken X Street Fightert. A Tag Tournament 2 már szinte kész van, így amikor visszaérek Párizsból, úgy tervezem, hogy elkezdek dolgozni a cuccon."

Harada egyébként tudatta a világgal, hogy jelenleg Twitteren várják az ötleteket arra nézve, hogy milyen karakterek kerüljenek bele a játékba, s főként a Street Fighter-rajongók véleményére kíváncsiak.

30.
30.
DON GONDOCS
És igen egyszerűen imádom a Mortal Kombat világát, a TEKKEN takikus harcát és a Soul Calibur fegyveres összecsapásait :)
29.
29.
DON GONDOCS
A Capcom-ot mindigis azért tiszteltem mert kihozta a játékait pc-re,LostP, OniM, DMC, pedig mind konzolos cím és pc-n is megálták a helyüket, A SF4-el elhozták pc-re a verekedős játékok királyát, valószínűleg azért olyan sikeres mert nincs ellenfele pc-n és persze maga a játék is élvezetes. A szavazás ugye úgy hülyeség ahogy van mert ezek a játékok amiket felsoroltál, MaxG, nem egy kategóriát képvisel. Igen mindegyik 3D fighting, de más a stílus és a harcrendszer. EZÉRT valahogy nem viselem el ha ócsárolják az SF-t
20.
20.
SSJ Gábriel
#16: Neve: Super street fighter IV arcade edition
16.
16.
krisztian66666
#15 Engem csak az ütések meg a rúgások zavartak(megszoktam a tekkent)de a többivel nincs bajom(kivéve a kombókkal még azzal egy kis bajom van :D)Am nem tudtam,hogy street fighter van pc-re is...
13.
13.
krisztian66666
Nekem az nem tetszik a játékan(street fighter) hogy az ütések meg a rúgások olyan furák.A tekkenben jobban tetszenek a verekedések.
11.
11.
Raam989
Én meg azt mondom, hogy Armor Kinget a népnek!
10.
10.
Raam989
#8: És ezt az időt is szorozd meg még vagy 3-mal.
9.
9.
xXgoronikahunXx
#8: Magyarul a játék 3/4-ét kell még megcsinálni-.-"
8.
8.
strike19
Nem tudom mit tart ilyen sokáig meg csinálni a játékot.Hisz mindegyik játéknak meg van az alap modellek.Gondolom a Street Fighter X Tekken játékba nem kell megtervezni a karaktert mert gondolom ugyan az a motor hajtja mint SF4-et.Csak a Tekken karakteret kell megtervezni és mozgást illetve a pályákat.
7.
7.
Split
Reptile a király, meg Raiden! Ja, hogy ez nem a játék... :S
5.
5.
Jinbobo
Nekem Jin a kedvencem! Szerintem a legjobb karakter sok ütéssel és fogással megáldva!
A témához szólva: Engem annyira nem hoz lázba a Tekken X Street fighter. A Tekken tag tournament2-t jobban várom, de jobban örülnék egy folytatásnak.
4.
4.
krisztian66666
Szerintem nem csíra nekem Kazuya és Jin a kedvencem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...