Lelőtték a Mega Man Legends folytatását

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 19.
  • Gyászhír
Link másolása
A Capcom a minap hivatalosan bejelentette: mégsem készülhet el a Mega Man Legends harmadik része, a játék ugyanis nem felelt meg az általa támasztott minőségi követelményeknek. Hogy ezek mit takartak, nem tudni, pedig a fejlesztők a legjobb végeredmény reményében a rajongók véleményét is kikérték.

A Mega Man Legends első két része még az első PlayStationre jelent meg, így a rajongók joggal várták tűkön ülve, hogy a Capcom betartja az ígéretét, és a Nintendo 3DS-re már valóban elhozza a harmadik epizódot.

Szomorú hírt kell közölnünk, mert sajnos mégsem ez lesz a helyzet: a Capcom a minap bejelentette, hogy a Mega Man Legends 3 törlésre kerül, mert nem felelt meg a fejlesztés folytatásához szükséges minőségi feltételeknek. Ennek megfelelően a júniusra ígért - és nyilvánvalóan meg nem érkezett - demót is elfelejthetjük, míg a fejlesztési blog augusztus 19-én fogja bezárni a kapuit - igaz, frissítésre már most sem számíthatunk.

Azt nem tudni, hogy mégis mik voltak azok a minőségi feltételek, ahogy a Capcom arról sem tett említést, hogy a céget időközben elhagyó Keiji Inafune távozása volt-e negatív hatással a projektre. Az mindenesetre biztos, hogy a készítők óvatosan álltak a cím visszahozásához, így például a játékosok megoszthatták az ötleteiket a hivatalos fórumokon, továbbá szavazhattak a karakterek és a robotok dizájnterveire is.

A Capcom később sem tervezi újraindítani a fejlesztést.

1.
1.
NECROSMOKE
Az első 2 része jó volt, ahoz az időhöz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...