Látványos gameplay jelenetek a Skyrimből

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Videó
Link másolása
Bár a Comic-Con alapvetően képregényes fesztivál, szerencsére videojátékokból sincs hiány, lám, a Bethesda még a The Elder Scrolls V: Skyrimet is kivitte a geek találkozóra. Most egy új gameplay videót van szerencsénk bemutatni, mindenképpen érdemes megnézni, mert akad benne látnivaló bőven!

A Skyrim november 11-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de minden egyes hasonló felvétel után azt kívánjuk, hogy bárcsak itt lenne a november - és akkor még a karácsonyhoz is közelebb kerülnénk. Az új gameplay jelenetek meglehetősen változatosra sikerültek, van benne harc karddal, mágiával, láthatunk sárkányokat, meg lovaglást és felfedezést is.

A Bethesda egyébként azt is megerősítette, hogy a Skyrim a Prey 2-vel és a Rage-dzsel egyetemben kint lesz az idei GamesComon. A kölni kiállítást augusztus 17-21. között fogják megrendezni, a bejelentés szerint pedig a Rage játszható lesz, míg a Skyrimet és a Prey 2-t csak nézegethetjük majd - reméljük, azért a gameplay jelenetekkel ott sem spórolnak a készítők!

41.
41.
Normen1976
Remek játék. A kedvenc sorozatom. Sajnos nem töröm az ángliust, így hiába jelenik meg idén, jó ha 2012 ben játszhatok majd vele. Talán addigra elkészül a magyarítás. Persze úgy is felfoghatjuk, akkorra már sokkal olcsóbban meg lehet majd kapni :)

Fogadok 2012 ben pont olyan szép és jó lesz mint most :). Sőtt valsz jobb, mert addigra megjelenik majd pár mod ami tovább növeli az élvezeti értékét a gamának, mint ahogy az Oblivionban is történt.
40.
40.
Teuton
És ha egyszerűen azért zuhant úgy behúzott térdekkel mert a végén a talpára esett? :D Elvégre azt már nem láttuk amikor földet ért!
39.
39.
hedzsooo
#33: ...Szivgorcsben ? XD Amugy akkor meg serkenjen ki a vere, de patakokban am, meg szakadjon legalabb 1 karja kozben, v. vmi. XD

Persze tenyleg mindegy 1ebkent, ill. csak masodlagos, h az orias/troll miert olyan elettelen, mikor felkapja a sarkany, meg mikor lezuhan. A jatek menet, a tortenet, plussz az egyebkent hihetetlen szep es hangulatos kornyezet karpotolni fog minket ugy erzem es 1 ilyen aprosagos elnezhetoek lesznek.
38.
38.
adikas
A trailer nagyon jó amúgy, nekem a Dark Messiah ugrott be.
37.
37.
#21: nem hinném... de egy pár év múlva biztos lesz a morrhun team jóvoltából
36.
36.
Wyharka
Asszem akkor én elnézek majd erre a kiállításra személyesen is.Pont Kölnbe dolgozok :)
35.
35.
Slik
nagyon jó lesz, tökéletes :)
33.
33.
Gab
Mivan ha meghalt az óriás mikor a sárkány felkapta.
32.
32.
Killerbee
31.
31.
Józsi_Doe
1:05-nél mivel megy az ember, csacsival? :)
29.
29.
Mortis
Keves az uj jelenet, de meg mindig ledobbento. :)
27.
27.
dzsiádzsó
#22: Nyilván a box miatt dx9 alatt dübörög a fejlesztés, de ha arra veszik a fáradságot, hogy hd textóra pakkot csináljanak, és sejtelmesen csak annyit mondanak lesznek effektek amit majd PC userek élvezhetnek akkor valószínű DX11 effektek lesznek meg DX10-sk. Mert látótávolságot nem nevezném effektnek a felbontással egyetemben, márpedig jelenleg ez a különbség PC, és a box verza játékok között.
26.
26.
Skyer
A karddal való kivégzések miatt, eléggé Dark Messiahos hangulat jött át nekem kicsit :D Oblivionba nem voltak ilyenek, túl monoton volt az egész harcrendszer.
A falu, ahova pedig ellátogatott csak szerintem látszott túlontúl Gothic 3 szerűnek? Kicsit olyan Ardea+Silden szerű volt.
24.
24.
pucu9011
nem szeretem a szerepjátékokat, de ez qbaszott jól néz ki.
23.
23.
hedzsooo
#18: Ja, nekem is feltunt a vegen, de en is inkabb derultem rajta, ez legyen a jatek legnagyobb hibaja majd ! XD ;D


En most ujitom be a PC-em, leginkabb emiatt a jatek miatt, de azert az L.A. Noire-t is kivancsian varom PC-re, Karacsonyra. ^^ Tojom le, h aztan dX9, dX10, dX10.1, v. dX11 lesz a PC-en, csak usson, jo legyen..., a latvanyra biztosan nem lesz panasz, hiszen meg a konzolos is szepen nez ki ! ;D
22.
22.
anonymus26
#12: erössen kétlem mer pcre is dx9ben fogg megjelenni a játék pát honappal ezelött irtak is rola
21.
21.
adikas
Lesz hozzá honosítás?
19.
19.
vuliem
#18: Na ez a jó hozzáállás! :D:D (Y)
18.
18.
Extol
Szerintem nagyon mulatságos ahogy nemes egyszerűséggel zúg alá :D:D:D
17.
17.
vuliem
#16: Amennyiben el lehet mondani, hogy az Elder Srolls egy steampunk fantasy környezetet használ, akkor igen, előfordulhat XDD
16.
16.
dzsiádzsó
#14: Inkább az a gond hogy úgy zuhan mint egy vastömb, teljesen egyenesen függőleges irányban, légellenállásnak vízszintbe kéne helyezni a testét, és egy-két mozdulat se ártott volna, vagy elektrosokkolóval egybekötött ólmozó berendezés van a sárkányok mérgében :D:D?
15.
15.
vytros
LEAVE THE GIANT ALONE, LEAVE IT ALOOONE!!

Viccet félretéve tényleg hagyjátok már az óriást, E3-n volt a gameplay, és novemberig bőven van idejük tenni vele valamit.

Jesus Christ...
14.
14.
vuliem
#13: Azért ennyire ne legyen már mozdulatlan zuhanás közben :DD Oké, hogy van mondjuk 500 kg, de ahhoz olyan izomzat társul, ami azt a súlyt működteti, szal az ember elvárná, hogy legalább minimálisan kapálódzik...
13.
13.
Csemegekukorica
ROhadt jó lesz!!
Az óriástól meg mit vártok, hogy elkezd tripla szaltókat nyomni??
nem azzal van a gond ahogy repül hanem amikor elkapja a sárkány, akkor nem mozdul keze lába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...