Take-Two: jó befektetés lennénk

  • Írta: InGen
  • 2011. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.

A témában Karl Slatoff, a Take-Two egyik vezetője elmondta, hogy valójában a cég nagyon népszerű célpontja a különböző magán- és céges befektetőknek, befektető csoportoknak. Mindez természetesen annak köszönhető, hogy fantasztikus mennyiségű bejáratott franchise-zal rendelkeznek, elég, ha csak a GTA-ra, a BioShockra, a Red Deadre, a Serious Samre, a Max Payne-re és a Borderlandsre gondolunk, de a lista még elég hosszú.


"Mi úgy hisszük, hogy egy szórakoztatóipari cégben a legfontosabb, hogy franchise-okat építsünk, s a mi hozzáállásunk a franchise-ok építéséhez mindig is az volt, hogy tripla A-kategóriás, minőségi termékeket készítünk, s nem a mennyiségre megyünk" - mondta Slatoff, aki büszkre arra, hogy a receptjük működik, és az általuk létrehozott címek generációról generációra tovább élnek és virulnak.

S habár Slatoff szerint a cég elég kívánatos a befektetők számára, egyelőre nem gondolkoznak azon, hogy megváljanak függetlenségüktől, szerintük ugyanis így jelenleg nagyon jól működik a vállalat. A GTA IV megjelenésekor az Electronic Arts próbálta megvásárolni a Take-Two-t, ám a dolog csúfosan kudarcot vallott, s azóta nem is hallottunk újabb kísérletről.

10.
10.
márk1212
Nem hiába ők a legjobbak:) ennyi
De ha egyszer.... akkor.... legyen minél később én bízom bennük!
És még egy játékukban sem csalódtam sőt tényleg AAAAAAAAAA kategória:):):)
9.
9.
jeti93
Az azért nem követendő ahogy bánnak az alkalmazottakkal. Nem egyszer panaszkodtak már a napi 12+ óra munkáról, és a lehetetlen munkaviszonyokról. Talán jól jönne nekik a pénz. De ha mennek valakihez, akkor valami olyan szerződést kéne csinálniuk mint a Bioware, mert ők gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak.
8.
8.
Mortis
Egyszer ok is beadjak am a derekukat a casual jatekoknak. :D
7.
7.
gta5
Csak jönne már a Gta 5!
6.
6.
krisztian66666
Nem is baj,addig jó amíg ilyen jó gameket készítenek :D
5.
5.
ZERO88
Milyen durva lenne már hogy valamelyik konzol gyártó megvenné őket :D
Azt hiszem akkor az a gép lenne ám a favorit :D
3.
3.
vytros
Maradjanak is függetlenek, így jó minden :)
2.
2.
hegyomlás78
Igen valaki még szereti és élvezi amit csinál!!!e két dolog nélkül semmi sem működik jol.
1.
1.
Robben84
Ez, hogy a minőségre törekednek inkább mint a mennyiségre dicséretes pár másik kiadó példát vehetne róluk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...