Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

Vajon a Take-Two megveszi a Gearbox Software-t?

Iparági pletykák szerint az Embracer Group megválna a Borderlands mögött álló stúdiótól, és sokak szerint a Take-Two-nál jó kezekben lenne a csapat. Most a kiadó vezérigazgatója is megszólalt az ügyben.

Az Embracer fontolgatja a Gearbox eladását

2023 júniusában az Embracer Group átfogó szerkezetátalakítási programot jelentett be, hogy kilábaljon az elmúlt évek nagy kiadási hullámából és végre újból egyenesbe jöjjön. Vajon áldozatul esik a Gearbox is?

Itt van az új Borderlands gyűjtemény

A Borderlands Collection: Pandora’s Box PlayStation- és Xbox-konzolokra, illetve PC-re érkezik szeptember 1-jén. Október 6-án pedig Nintendo Switch-en debütál a Borderlands 3 Ultimate Edition.

Újabb gyűjteményben térhetnek vissza a Borderlands-játékok

A Dél-afrikai Köztársaság korhatár-besorolással foglalkozó szervei buktatták le a The Borderlands Compilation: Pandora's Box érkezését. Úgy fest, újabb gyűjteményben térnek vissza a Gearbox játékai.

Rendezőt cserélt a Borderlands-film

Tim Miller, a Sonic-filmek és a Deadpool rendezője váltja Eli Roth-ot, aki így egy horrorfilmre fókuszálhat.

Borderlands 2 - önálló játékká lett Tiny Tina DLC-je

Jövőre a Gearbox bővebb bejárást enged Tiny Tina fantáziavilágába, aminek az alapjait még a Borderlands 2 kiegészítője tette le. Ez a kiegészítő most önálló játékká vált, és az Epic Games Store-ban egy ideig ingyenes is.

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Véget ért a Borderlands-film forgatása

A Gearbox a Twitteren kürtölte világgá a jó hírt, miszerint befejeződtek a Borderlands-film forgatási munkálatai. Persze messze van még a premier, de ha minden jól megy, jövőre láthatjuk is a végeredményt!

E3 2021: Közös bejelentést hoz a 2K és a Gearbox

Egy napokban közreadott teaser szerint közös bejelentésre készül a 2K Games és a Gearbox az idei E3 apropóján - egyre biztosabbnak tűnik, hogy bemutatkozik a Borderlands-sorozat mellékága.

Felsorakoznak a Borderlands-film hősei

A legújabb promóciós képeknek köszönhetően szó szerint körvonalazódnak a Borderlands-film szereplői. Mi már nagyon várjuk Eli Roth alkotását, remélhetőleg a következő hetekben több látnivalót is kapunk!