Nem kell állandó internetkapcsolat a From Dusthoz

  • Írta: InGen
  • 2011. július 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Éppen tegnap borzolta fel a kedélyeket az újság, melyet a rossz hírek hozója, fojesz tárt elétek: az új Driver bizony nem fog elindulni állandó internetkapcsolat nélkül. Rögtön felmerült a kérdés: vajon az egyszeri vásárló hasonlóan fog járni a szintén ubisoftos From Dust esetében is?

Elméletileg nem - legalábbis, ha hihetünk a Ubisoft hivatalos közleményének, mely szerint a From Dust egyjátékos módjához nem kell majd állandó netkapcsolat. Aminek örülhetünk, hiszen ez azt jelenti, hogy ha éppen eltarolta a júliusi őszi vihar a sarki telefonkábel-elosztó központot, akkor is tolhatjuk a játékot.


Eközben az első kritikák már megjelentek a játék Xbox 360-as változatáról, s úgy tűnik, hogy az újságírók egybehangzó véleménye szerint az anyag egészen jó, legerősebb részei pedig a környezet kidolgozottsága és a különböző természeti elemek manipulálhatósága. Több beszámoló szerint az irányítás (legalábbis konzolon) nem elég kifinomult.

Persze hamarosan érkezik a Gamekapocs hivatalos tesztje is, ahol tiszta vizet öntünk a pohárba.

7.
7.
Vopesz
Nagyon jó kis játék, nem bántam meg, hogy megvettem. Elég durva látni, hogy elkezdesz egy pályát, majd a vége felé a sok építgetés miatt már egy teljesen új pályád van annyira átformálódott szinte magától.
6.
6.
Maci80
Ez a játék valami hihetetlen szórakoztató! Előszőr sajnáltam érte 1200 pontot kiadni,de megérte! Szerintem ha még egy kicsit dolgoztak volna rajta akár dobozos játék is lehetett volna belölle.Sőt még egy Kinectes irányítást is el tudnék képzelni hozzá. Ja egyébként simán megy net kapcsolat nélkül.
4.
4.
Józsi_Doe
Úgy látszik nem ment el az esze teljesen az ubinak.
3.
3.
Mortis
2.
2.
vytros
Aztán nehogy nekem azt mondjátok mint egyes tesztelők hogy "Jaaaj, túl nehéz a játék". Nem is baj, és nem érdekel ha néha az AI hibájából, kell már egy kis szenvedés :D
1.
1.
Sarkadi
Izgatottan várjuk a játékot PC-re és a tesztet is! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...