From Dust PC, PS3, X360

Újabb hangulatos projekt a Ubisofttól, amely Eric Chahi közreműködésével készült.

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ajándékai

A Sony is elárulta, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation-tulajok az októberi prémiumelőfizetésük mellé. A halloweenre zombiirtással készülünk, de örülhetnek a Transformers-rajongók is!

GDC 2012: Chrome-ban is játszható a From Dust

A Google bejelentette a Game Developers Conference-en, hogy a Ubisoft letölthető istenszimulátora, a From Dust a Chrome böngészőben is játszható lesz, HD grafika és átalakított irányítás mellett. A bejelentés mellé trailer is érkezett, ami szerint áprilisban számíthatunk az új verzió megjelenésére.

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.

Végre offline is játszható a From Dust

Nagy balhét csaptak a játékosok - nem is jogtalanul -, mikor kiderült, hogy a korábbi ígéretek ellenére a Ubisoft mégis beletette az állandó internetkapcsolatot igénylő DRM-et a From Dust PC-s verziójába. A közfelháborodást látva megenyhültek a kiadónál, most már offline is játszható a játék.

Kiszedik a From Dustból a DRM-et

A Ubisoft alaposan felbőszítette a közönséget. A DRM-et amúgy sem szerette senki, de amikor kiderült, hogy a From Dusthoz nem kell állandó internetkapcsolat, mindenki megörült, és egészen addig vigyorgott, mikor megvette és feltelepítette a játékot - a programba ugyanis mégis beletették a védelmet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan jobbnak tűnik ez a hét a múltkorihoz képest, de azért hanyatt nem fogjuk vágni magunkat tőle. Ahogy az elmúlt napokban, úgy most is inkább a letölthető, arcade játékokban bízhatunk, ezen a fronton szinte biztosan nem ér majd bennünket csalódás - lássuk, mire számíthatunk!

From Dust teszt

„Porból lettünk, s porrá leszünk.” Valahogy így szól a híres idézet, de persze lehet, rosszul emlékszem, szó, ami szó viszont, hogy nagy az igazság benne. A Ubisoft új arcade játékának címéről mindig ez jut eszembe, bemutatkozik a From Dust, melyet azonnal nagyító alá is veszünk!

Máris rekorder a From Dust

A From Dust az elmúlt hónapok egyik legszimpatikusabb próbálkozása, Eric Chahi láthatóan megint kitett magáért. Rendben, a From Dust nem hétköznapi ötlettel rukkolt elő, lehet, hogy furcsa és szokatlan, de pontosan ez a jó benne, és ezt szerencsére az eladások is alátámasztják.

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.

Nem kell állandó internetkapcsolat a From Dusthoz

Éppen tegnap borzolta fel a kedélyeket az újság, melyet a rossz hírek hozója, fojesz tárt elétek: az új Driver bizony nem fog elindulni állandó internetkapcsolat nélkül. Rögtön felmerült a kérdés: vajon az egyszeri vásárló hasonlóan fog járni a szintén ubisoftos From Dust esetében is?