Újra mutogatja magát a Kinect Star Wars

  • Írta: InGen
  • 2011. július 29.
  • Képek
Link másolása
Szerencsére ezúttal nem a Kinect Star Wars tiszteletére bejelentett, elrondított Xbox 360-ról kaptunk képeket, hanem magáról a játékról. Az anyagok alapján továbbra is nyilvánvaló, hogy a játék a fiatalabb korosztálynak készül, de persze ne ítéljünk ennyivel előre.

Az egészen meghökkentő, 449,99 dolláros Kinect Star Wars Xbox 360 bundle után igazi megkönnyebülés végre magából a játékból képeket látni. Persze nem azért, mert utóbbiak annyival jobbak lennének, inkább azért, mert az előbbi annyira nem az. Habár ennek a játéknak pont az irányítás a lényege, s a grafika teljesen másodlagos, a képeken azért tisztán látszik, hogy főként a gyerekeket vették célba. Mellesleg az eddigi előzetesek alapján az irányítással kapcsolatban is ugyanezt lehet elmondani.

14.
14.
genius95
am nekem az anno 2010-es gameplay trailer-e nagyon bejött kéne már több video hisz ugytom nem a graffot akarják itt mutatni hanem a mozgást!!:)
13.
13.
genius95
hát sztem az alap ötlet hogy mozgás vezérlés és egalább egy kicsit kezdenek már a kinect gamekbe több mozgást is bele nyomkodni am a graf. a kép szerint nem is gagyi, dde viszont jo sem, itt inkább a mozgásélményre hajtanak !! Talán meg lesz nézek majd rola videokat ha megjelent ,hisz xbox 360 -om van és kinectem is és hát egy probát megér nem ugy mint a fighaters uncaged kinectre ahol pont forditva hogy jo graf de viszont nagyon szar érzékelés .Hát reméljük a legjobbakat!!:))
12.
12.
Quent1n
#10: A Jedi Knight szériának csak a sztorija többet ér mint a két TFU. Szerintem. :)
11.
11.
romulan
#10: Nos, mondjuk mikor a főhős lebűvöli a csillagrombolót az égről, az elég gyermeteg. Kicsit vártam is, hogy a második részben mit vág majd az ellenfelekhez...mondjuk a halálcsillagot...vagy esetleg a Tatooine-t Jabbástól....

Egy szó, mint száz, szvsz nem tuti, ha egyes játékok homokozója devalválja a filmeket. De ahogy elnézem (s első blikkre ide kapcsolódik ez a játék is), a Star Wars univerzumot egyre inkább a gyerekekre szabják át.
10.
10.
Predyy
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a baj a Force Unleasheddel? Sztem van olyan jó mint a Jedi Knightok. Jó lenne mind a kettôbôl folytatás. :)
8.
8.
strike19
Szerintem a megoldás egy régi fajta Jedi Knight ,Battlefront vagy Rogue Squadron hozhatna egyensúlyt a univerzumba.Ezeket a animációs meséket el kellene felejteni.Kinect Star Wars játék meg gusztustalan.
7.
7.
vytros
#6: Nem csak arról, a Force Unleashed, az animációs sorozatok, mindd teljesen eltérnek az eredeti story line-tól, és annak határaitól, és nem pozitív értelemben.
6.
6.
Garfartix
#4- #5 nem értem mire gondoltok. Ha a grafikáról van szó, az tényleg elég gagyi, de jó, hogy ennyi év után végre kijött egy ilyen játék is, még ha nem is túl jó.
5.
5.
shooter1234
#4: Hát sajnos igaz.... Jó névvel bármit el tudnak adni, még ha nem is olyan nagy szában. Még nyereségük is lehet belőle.
4.
4.
xXgoronikahunXx
Érdekes cím o.O Szörnyű mit művelnek a Star Warsal...
3.
3.
McDuff
az utolsó képen a lézer nem is onnan jön ahonnan jönnie kéne,gáz meg úgy maga az egész...mondjuk így képeken egész pofásan néz ki,de mozgás közben...pffffxD
2.
2.
g.man580
Dejó!! Ezt én is kipróbálnám csak se boxom se kinectem nincs :S
#1 megfogsz egy távirányítót és csá! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...