Ismét Dzsudzsák lesz a FIFA hazai sztárja

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Zimány Linda és Dagesztán mellett azért másra is jut ideje Dzsudzsák Balázsnak, az úriember idén is elvállalta, hogy a FIFA aktuális epizódjának borítóján pózoljon, amiért cserébe többe között azt kapja, hogy jobban kidolgozzák majd a grafikusok a játékban a karakterét.

Az Electronic Arts a múlt héten bejelentette, hogy mely sztárfocisták pózolnak majd a FIFA 12 borítóin. Többes számban, mert az eddigi szokásoknak megfelelően, a játék doboza országonként változik majd - így lehetséges az, hogy Dzsudzsák Bali is befért olyan klasszisok mellé, mint Rooney vagy Kaká.

Az alább felsorolt focisták közül egyébként ők lesznek a "vezérarcok", azaz ők ketten a legtöbb a dobozképen szerepelni fognak - érdekesség, hogy bár Rooney évek óta pózol a FIFA-borítókon, az észak-amerikai játékra most kerül rá először. A felhozatalt rajtuk kívül Wilshere, Mexès, Benzema, Pazzini, Piqué, Xabi Alonso, Hummels, Cahill, Stocker és Berezutski fogja erősíteni, illetve a magyar borítókon Dzsudzsák tetszeleg majd, ezúttal azonban már az Anzsi Mahacskala mezében.

A FIFA 12 egyébként szeptember 30-án jelenik majd meg Európában (az amerikai premier megint korábban, szeptember 27-én lesz esedékes), a Nintendo DS kivételével minden platformon: lesz PC-s, PS3-as, PS2-es, PSP-s, Wii-s, 3DS-es, Xbox 360-as és iPhone-os verzió is - a számítógépes játékot az Originről is beszerezhetjük majd természetesen.

33.
33.
XDannyL
Nem tudja valaki, lesz e magyar kommentár a PS3-as Fifa12-ben? =P
32.
32.
Quent1n
#31: Az orosz bajnokság LUFI. Értsd, föl van pumpálva pénzel. Az orosz játékos állomány bajnokság szinten fasorba sincsen a 4 nagyhoz képest. De még a holland és a francia játékosok is jobbak. Vehetnek akármennyi brazilt attól az orosz futball nem lesz jobb. Innen csak akkor tudnak tovább fejlődni ha az orosz utánpótlást rendbe teszik, több néző lesz és még nagyobb hangulat a pályákon. Balázs már csak azért is rosszul döntött, mert onnan Európába nem igazán van vissza út. A kivásárlási ára magas, a csapat se túl izmos, és a világ végén van kb. Egy Lille 1000szer jobb választás lett volna, vagy akár egy spanyol középcsapat. Egy Getafe-ba vagy akár egy Valenciaba is lehetne kezdő, nem láttad őt eleged ha azt mondod csak kiesőjelölt csapatokba férne be. Az a baj, hogy ő is csak a pénzt nézte meg a PSV is. Aki szerint sportszakmai szempontból egy Mahacskala jobb választás egy Lille-nél az nem néz focit.
31.
31.
lukaka
#30: Ha a pénzért is ment oda teljesen jól döntött az orosz immár a 5. legerösebb bajnokság(aki nyomon követi az látja,és folyamatosan fejlödik)ha a négy nagy topligába igazolt volna csak kiesés közeli csapatokb igazolták volna vagy talán koptathatná a padot 4-5. helyezésü csapatokban.
30.
30.
Quent1n
#29: Hát nem tudom én ha sportoló lennék és havi szinten milliókat tennék zsebre úgy, hogy egy ország sportkedvelő része rajong értem és gyerekek példaképe vagyok, valószínű inkább a sportsikereket hajszolnám, nem a pénzt. Dzsudzsákot mint hétköznapi embert, hétköznapi értékrenddel, totál megértem. De mint egy elismert sportembert aki egy rakás gyerek példaképe és tényleg sokra vihetné még, nem értem. Pláne azok után amiket korábban mondott. És pont ezért venném le a FIFA borítójáról is, mert nevetséges már. Ott feszít rajta majd cirill betűs Mahacskala mezben? Ilyen a jó példakép? Ennyi erővel rányomhatnak a képre egy köteg pénzt is a Balázs kezébe meg mehetne a képre egy fekete Mercedes is mellé...
29.
29.
pucu9011
#28: Én is sz@rrá keresném magam, ha tudnám :D
28.
28.
Quent1n
#27: Igen, a tények tények. Anyagilag mocskosul jól jár.
27.
27.
pucu9011
#25: Én azt nem mondta, hogy jól csinálta, hogy elment őszintén sz@rok is bele én csak a tényeket mondtam el.
25.
25.
Quent1n
#21: Hiába nyomnak bele akármennyi pénzt, akkor sem fog annyi embert érdekelni mint akármelyik a 4 nagy közül. Csak csinálnak egy nagy lufit ami előbb utóbb úgy is kipukkad majd.


Balázs most kijátszotta magát az Európai megfigyelők szeme elől, és kivásárolni is túl sokba kerülne. Európai porondon meg ugye most nem szerepel, ez se tesz jót neki. Én csíptem a játékát és szimpatikus volt, de most segget csinált a szájából és futballqrva-nak állt sajna. Ettől még persze a legjobb magyar játékos.

pucu9011: Egy profi sportolónak aki ilyen magas szinten van nem a pénznek kéne lennie a legfontosabbnak.Roberto Carlos meg csak levezet ott ami azért hatalmas különbség.
24.
24.
Urahara
#18: a játékosok elhagyták a pályát a sípszó után
23.
23.
kekvillam
2022-re én leszek a boriton! Nem mint hazai sztár ,hanem vezérarcké, klaszikusoké. :D
22.
22.
CoolGeri
VIVA REAL MADRID!!PUTA BARCA :D
21.
21.
lukaka
#15: Egyáltalán nem,az orosz liga 1-2 év mulva elérheti a a 4 topliga szinvonalát(de megközeliteni biztos megfogja),az orosz milliárdosok hihetetlen pénzt fektetnek bele.
20.
20.
Fonzy17
#19: #11 esnek szólt az előző
19.
19.
Fonzy17
#6 ejj de nagy gondjaid vannak... azér nem vettél meg 1 játékot mer nem tetszett a borítója... A Konami marketingesei elérték a céljukat, szereztek maguknak 1 vásárlót...
18.
18.
Daca
#11: a BL döntőnek mi is lett a vége ??
17.
17.
Mortis
#16: Igen, s ez marhara erdekli az egyszeri, buszke-magyar, focirajongot...

Nem birom a sracot most se.
16.
16.
pucu9011
#15: Többet kap mint a PSV-nél, Roberto Carlos is ott rúgja a bőrt. Lehet, hogy nem ismert csapat, de anyagi gondjaik nem lesznek.
15.
15.
Józsi_Doe
Anzsi Mahacskala? eléggé lecsökkent akkor a gyerek ázsiója.
14.
14.
strike19
Hát jó ,hogy Dzsudzsák lesz.Miért? Kire számítottatok? Az újpestből Curtis-re. :D
13.
13.
Gaben X
#1: most viccelsz bolondozol? :D
12.
12.
noswear
#2: Engem is meglepett!
11.
11.
Nathan
#6: hát azé számít pl én azért nem vetem pes-t mert amit meg akartam veni torres volt rajta és én Manchester United druker vok
MU 2-1 Barca Nani Owen ez az
10.
10.
lukaka
#9: Értelemszerűen,bár jó lenne ha magyarba lenne mert megcsinálnák normálisan a magyar mezt.
9.
9.
JacoB
Anzsis mezben lesz Dzsudzsák ? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...