The Old Republic - közel negyedórányi gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 31.
  • Videó
Link másolása
Bár újabban a Star Wars: The Old Republic kapcsán a fantasztikus CGI animációk után szokás ujjongani, azért a rajongók keselyűként vetik rá magukat az új gameplay felvételekre is. Most egy újabb, közel negyedórás bemutató érkezett, amit ráadásul az egyik fejlesztő is kommentálni fog.

Minden baljós jel ellenére úgy tűnik, hogy a Star Wars: The Old Republic befut még az év folyamán, erre utal az is többek között, hogy az EA masszív előrendelői kampányba kezdett, és egyre sűrűbben érkeznek az új videók is a játékból. A mostani gameplay felvétel az Esseles nevű flashpointot mutatja be, ebben az a játékosok feladata, hogy megvédjenek egy magas rangú diplomatát, és közben visszaverjék a birodalmiak támadását.

52.
52.
Lordnekroseth
Lényegtelen ki milyen észérvekkel dobálózik,vagytámasztaj alá gondolatait az mmo buzik már úgyis eldöntötték hogy ez tuti és akkor úgy kell lennie.....aztán ők hőbörögnek a legjobban mikor egy rakás fos lessz mint a Warhammer online.

Abban legalább annyi volt hogy a fantasztikus ötleteiből a mostan megjelenő játékok nagyrésze tanul és átveszi,pl gw2 dinamic events a publik q.-kből lett áthozva.
Sajnos a grafikával én sme vagyok elégedett,és ha azt veszed az az amit nézel egész nap..úgyhogy ne is fossátok a pofámba azt a szart hogy nem az számít,AZ IS.
A superfanoknak me ga jánlom gondolkozzanak el....nemkéne mindent agyatlanul isteníteni. Pont azért szar úgy ahogy van a játékipar és ezért haldoklik...mert a fost is milliók veszik. És az hízik aki nem érdemli meg...aztán ha bizonyítani kell meg állnak és lopnak és jön a szar. Idén még 1 játék nemjött ki talán amire aztmondtam volna WOW ez mi?
51.
51.
g.man580
#49 nem a grafika minősége aggaszt engem.hanem hogyha valaki azt mondja nekem hogy Star Wars akkor nem egy képregény,nem egy képregény kinézetű játék jut eszembe! és kicsit fura hogy most ebbe az irányba vitték el a játékot! Nem mondom hogy bukás de nehéz lesz hozzászokni!
50.
50.
miki1105
#49: Szerintem minden játékban számít a grafika mivel azt nézed ha játszol, és nekem személy szerint a "szép" grafikát szeretem nézni egész nap ha majd játszok a republiccal is, mert egyszer majd ráunok erre a tényleg képregényes grafikára.
49.
49.
volkornka
Nekem nincs bajom a grafikával, mégcsak nem is érdekelt mikor belenéztem. Egy mmo-ban tényleg ez a legfontosabb?
48.
48.
g.man580
Igen az a baj a grafikával hogy kicsit ilyen képregényesre sikeredett! A CGI videók után mikor először megláttam a játék grafikát akkor kicsit csalódtam. De azért kíváncsi vagyok a játékra!
47.
47.
dareal
#46: a világgal nincs bajom, az még szép is szerintem. viszont a karakterek valóban ormótlanok.
46.
46.
miki1105
Engem csak a grafika zavar nevezzetek hülyének vagy aminek akartok de szerintem ennél szebb grafikát is alárakhattak volna, jó tudom ez egy MMO nagy szabadság(ha lesz benne sandbox) meg nagy "univerzum" st stb.
45.
45.
rowley
hogy ez mekkora bukta lesz te jo ég, remélem nem lesz igazam a rajongók szempontjából.
44.
44.
l.rics16
25 nekem a force unleashedben az nem tetszet igazán hogy egy "kicsit" tuloztak mindenen és inkább az effektekre hajtottak mint a storyra az oanok hogy a erő lökés ugy néz ki mint eg kamehameha a dragonball bol meg hogy letép egy csillagrombolót a levegőböl
összes többi kötekedő embernek ez egy mmo tudom hiába irom de had kötekedjek már én is ezt nem lehet összehasonlitani egy normális single player játékkal mert semmi közük nincs egymáshoz a karakterek beszéde nem teccik játszál bármien másik mmo val ott csoda ha egyáltalán megszolalnak a játék elején hogyan öltözködnek hmm sztem mivelhogy ez egy katonai hajo ezért valoszinűleg ez egy egyenruha és érdekes lenne mindenki saját holmijában öltözve szaladgálna 1 kérdés maradt már csak mér nem hordanak party szemüveget ennyi erővel nah elég is ennyi már biztos flame wart indit a tudatlanok (trollok) fejében akiknek az a star wars tudásuk hogy játszottak a force unleashedel
43.
43.
IceColdKillah
Na, már megint megy a szájkarate! XDD

Ami a TOR-t illeti, én már alig várom!
42.
42.
Netsu
#40: Rendben van, mindjárt véget vetek még az életemnek is, csak mert nem tetszik a stílus, de neked meg igen. Nincs értelme így élnem, hogy csak a szart látom mindenben, csak mert ez nem tetszik.

Kicsit túlkomplikálod a dolgokat, nem gondolod?
41.
41.
goblinfing
#18: Force unleashed mint épkézláb Star wars játék? lol látszik mennyit értesz SW-hez
40.
40.
vytros
#39: Maximum a kövér csávónak szánalmas a szinkronhangja, de a többi NPC-nek teljesen reális személyisége, és a szinkronszinésze is.

Csak eldöntötted hogy te márpedig sz*rnak gondolod ezt a játékot, és én ezért nem tudlak téged komolyan venni. Látom én a hibáit, viszont hogyha mindenben csak a szart veszed észre, akkor szerintem hagyd a francba az game-elést, meg úgy mindent.
39.
39.
Netsu
#37: Akkor olvasd át még néhányszor a soraimat, ott van benne a válasz.
38.
38.
Netsu
#36: Ja, tényleg nagyon jó, ha én ezt akarom, a többi három pedig amazt. Végül is fantasztikus viták alakulhatnak ki ebből. Ez is valami. Remélem belátod, hogy döntéseket nem jó egyszerre 4en hozni.. Maximum megdumálni a helyzetet, de semmi több.
37.
37.
vytros
#35: Azt még mindig nem vágom mi bajod a személyiségekkel.
36.
36.
DzsungelCsirke
#35: Ezúton is szeretnék gratulálni mindenkinek, akinek nem jut el az agyáig hogy ez egy MMO, nem pedig hagyományos RPG. SOHA egyetlen MMO-ban sem voltak még ilyen mértékű közös párbeszédek, ahol 4-en egyszerre játszhattatok, hozhattatok döntéseket. De nem, persze fikázzuk csak mert nem tetszik a dizájn... Csak gratulálni tudok emberek de tényleg.
35.
35.
Netsu
#33: Nem a grafika minőségével van a problémám. Az még nem is érdekelne. Na de!

A karakterek kinézetét nem lett volna szükségszerű ennyire gyerekesre alkotni, egyértelmű, hogy ez szándékos. A személyiségük meg.. pff, mintha egy csapat 13 évessel lenne dolgunk. Egyáltalán nem lehet őket komolyan venni, ez pedig árt a beleélésnek, a játékélménynek, és úgy mindennek. Ezzel a legnagyobb baj az, hogy a KOTORt egyáltalán nem ilyennek ismertük meg, ez teljesen ledegradáló.

vuliem: Na igen, igazából csak gratulálni lehet a BioWarenek, hogy ennyire ledegradálja a saját sorozatait. Először a Dragon Age, most meg a KOTOR.. Reméljük a Mass Effect nem fog ugyanerre a sorsra jutni. Mondjuk azzal még a konzolos agyhalottak (akinek nem inge, ignorálja) is tudnak játszani, szóval.. Jók a kilátásai. :D
34.
34.
vuliem
#32: Mert a bioware mostanában a "szélesebb közönség felé nyitás" híve lett -.-'''
33.
33.
vytros
#32: A kinézet lehet hogy az, a WoW sem néz ki érettebbnek, de a lényeg a sztori és a játékmenet. MMO-nál az számít hogy mindenki gépén elmenjen, már pedig így, bizony a legtöbb embernek elfog futni.

Nőjjenek már fel néhányan szellemileg itt a kommentelők közt plz, én is 16 éves vagyok, és mai játékok többsége be sem jön :P Az old school játékok még mindig jobbak, kiemelem, sajnos, mert ez azt mutatja hogy a játék fejlesztés nem fejlődik.
32.
32.
Netsu
Fel nem fogom, miért kellett a KOTORból egy ilyen gyerekes, dedós szart csinálni. Ezek a karakterek... Baromira kínos a viselkedésük, a megjelenésük.. Szánalmas. Mintha 4 éveseknek szánták volna az egészet...
31.
31.
vuliem
Miért kell mindenhol ezt a mass effect-féle dialógusrendszert használni?
30.
30.
pjoco
#28: Pedig előítéleteim vannak! és ezen nem változtat semmi!
29.
29.
mdr88
#13: mar volt talan az elozo instas vidiben, hogy ilyen helyzetekben minden jatekos kivalaszthatja, hogy o mit tenne es aszerint kapja a light ill. dark side pontokat es az aszitu fog beteljesedni, amire tobben voksolnak ennyi az egesz... tehat jelen esetben ha te mondjuk a nehezebb utat valasztottad volna de a tobbiek nem akkor te megkapod a light side pontokat, de a karbantartok ugyan ugy meghalnak
28.
28.
Gykrizsi
Hát azért szerintem nem rossz de ha pl. én jedi lesz és nem sith akkor mért tennék rossz cselekedetet amivel a sötét énemet erősítem, egyébként énis tizenéves vagyok(16) , imádom a star wars-ot , és bevalom tetszet az unleashed (bár boxom van és arra alig van ilyen stilusu játék ezért is tetszik, bár voltak elrugaszkodott dolgok(zuhanás a Gorogal)) , bár bevalom énis játszanék a régi star wars játékokal, csak sosem adott meg ez a lehetőség.

Ui.: Kérem ne legyenek előitéleteik a tizenévesekel, + a Battlefront 3 azért jó lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...