Jövőre érkezik a Lollipop Chainsaw

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Megvan a Lollipop Chainsaw nyugati kiadója, ezzel együtt pedig a várható megjelenésről is hallottunk valamit. A játék továbbra is zseniálisnak tűnik, a minőségre pedig Suda 51 neve a garancia, aki ezúttal is Akira Yamaokával ült össze egy projekt erejéig. A Warner Bros. is beszállt a buliba.

Juliet Starling a 18 éves pomponlány híres zombivadász család sarja, aki azután kötelezi el magát felmenői szakmája iránt, hogy szeretett középsuliját letarolják az élőhalottak. A kislány nem kertel sokat, még a cheerleader-jelmezt sem veti le, azonnal a láncfűrész után nyúl, hogy megakadályozza a világvégét. Poén, nem igaz?

A Lollipop Chainsaw atyja Suda 51, aki a Shadows of the Damnedhez hasonlóan ismét Akira Yamaokával karöltve vágott bele a játék fejlesztésébe: míg Suda és a Grasshopper Manufacture felel a koncepcióért és a fejlesztésért, Yamaoka a zenét fogja megírni értelemszerűen. Bár a játékról eddig csak Japánból érkeztek infók, ezért nem is nagyon tudtunk semmit a nyugati megjelenésről, jó hír, hogy végre megvan a cím itteni kiadója is.

Mégpedig nem más, mint a Warner Bros. vállalta el a nyugati forgalmazást. A vállalat szerint jövőre jelenhet meg a játék a nyugati területeken - vagyis Amerikában és Európában elsősorban -, ráadásul ha már így összeboronálódtak a Grasshopperrel, egy sztoriírót is kölcsönöztek a srácoknak James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) személyében.

4.
4.
BloodyDeath
Bizakodva várom, már csak a SUDA 51 végett is, mert az a Shadows of the Damned egyszerüen lerakhatatlan zseniális játék. Most kezdtem el box-n, mert PS3-n már kipkatináztam. Szal remek egy játék.
3.
3.
Mortis
Szerintem meg mindig nem forradalmi otlet, de a nevek biztatoak. :)
2.
2.
p3ti
Shadows of the damned óta rá vagyok bukva SUDA játékaira , zseniálisan beteg.
1.
1.
Raam989
Nagyon várom a cuccot. :D
Kíváncsi vagyok, Akira milyen zenét dob a játék alá, eddig vidám környezetben nem nagyon hallottam muzsikálni. (nem mintha ez olyan vidám lenne, de mégsem annyira depis, mintegy SH játék:) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...