Lollipop Chainsaw PS3, X360

Ötletes koncepció rendkívül sok vérrel: a főszerepben egy csini cheerleader, akinek elsődleges fegyvere egy hatalmas láncfűrész.
Típus: Akció

Egymillió példányban kelt el a Lollipop Chainsaw

Huszonegy hónappal a megjelenése után már egymillió példányt adtak el a Lollipop Chainsawból. Igen, mindent el lehet adni egy szexi, nagymellű főhőssel, bármennyire is lerágott csontnak hat ez az aforizma.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

Lollipop Chainsaw teszt

Juliet, a zombik réme. Akár e találó címet is kaphatta volna a keresztségben a Grasshopper Manufacture Buffy-univerzumból erősen táplálkozó, hosszas és nagyon erős reklámhadjárattal felvezetett, napokban Xbox 360-on és PlayStation 3-on debütált új játéka, a Lollipop Chainsaw.

Lollipop Chainsaw - itt a launch trailer

Ezt is megéltük. A héten napvilágot lát Suda51 játéka a Grasshopper Manufacture gondozásában. Juliet nem egy szimpla pomponlány, aki éppen a 18. születésnapját ünnepelné - ha nem ütne be közben a zombiapokalipszis. Pasija beszélő fejével az övén, nyalókával a szájában kész az aprításra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl sok érdekes meglepetésre ne számítsunk a héten, elkezdődött a nyár, az uborkaszezon, most már csak abban bízhatunk, hogy a letöltőhálózatokon akad egy-két gyöngyszem. Aki nagyon akar, persze most is talál a fogára való programot (igen, mindig ezt mondjuk...), lássuk a felhozatalt!

Lollipop Chainsaw - vesszenek a főellenségek!

Újabb elmebeteg kedvcsináló látott napvilágot a Lollipop Chainsaw-ból. Oké, lehet, hogy vicces és szexi, de már néha túl sok a jóból. Ráadásul Suda 51 játéka nem akar megkomolyodni, ami nem feltétlen baj, ha azt visszük, hogy a grindhouse műfajában szeretne nagyot alkotni.

Suda 51 beszél a Lollipop Chainsawról

A kulisszák mögé pillantunk a legújabb Lollipop Chainsaw videóban, melyben a fő designer, Suda 51 hint el nekünk néhány érdekességet a soron következő játékáról. Komolyan gondoljuk, hogy az úriember tutira szed valamit, amiért ilyen ingoványos és beteg fantáziával van megáldva.

Lollipop Chainsaw - találkozz a Starling-nővérekkel!

Már attól féltünk, hogy csak egyetlen jó mellű főszereplő lesz a Lollipop Chainsawban, de a Warner frissen kiadott trailerében bemutatkoznak a Starling-nővérek, akik szintén a zombiseggek szétrúgására specializálódtak. Ismerkedj meg velük, ha már szexelni nem tudsz!

Lollipop Chainsaw - így lóbáld a láncfűrészed!

Egyetlen kérdés merült fel bennünk a játék legújabb kedvcsinálóját megnézve: vajon Juliet formás cickói a fizika törvényének megfelelően ringanak, miközben a hölgyike egy tucat zombit szeletel ketté? A kocsonya-effektus a játékvilág talán legjobb extrája. Mi is befizetünk rá!

Lollipop Chainsaw - a véres ruci újra tiszta lesz

Tudjátok, mi az a ZomBeGone? Egy remek hatású mosószer, mely mosás közben minden ruhára fröccsent vért és zombibelsőséget eltávolít. Az élőholtak inváziójakor minden háztartás elengedhetetlen része, Juliet is ilyet használ, de mi azért az intim géljére lennénk kíváncsiak.