Lollipop Chainsaw PS3, X360

Ötletes koncepció rendkívül sok vérrel: a főszerepben egy csini cheerleader, akinek elsődleges fegyvere egy hatalmas láncfűrész.

Csúszik a Lollipop Chainsaw-remake

Leghamarabb jövőre játszhatunk majd az elborult kult klasszikus játék részben felújított, részben átdolgozott verziójával, ami új címet is kapott a fejlesztőktől.

Hírt adott magáról a Lollipop Chainsaw-remake

Igaz, még csak egy darab képet kaptunk, azonban a kultklasszikus rajongói bizakodók lehetnek.

Jövőre kap remake-et a Lollipop Chainsaw

A múlt hónapban már hallottunk hasonló híreket, mára azonban hivatalossá vált: 2023-ban modern remake-et kap Suda51 eszement zombis játéka, a Lollipop Chainsaw.

Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

Egymillió példányban kelt el a Lollipop Chainsaw

Huszonegy hónappal a megjelenése után már egymillió példányt adtak el a Lollipop Chainsawból. Igen, mindent el lehet adni egy szexi, nagymellű főhőssel, bármennyire is lerágott csontnak hat ez az aforizma.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

Lollipop Chainsaw teszt

Juliet, a zombik réme. Akár e találó címet is kaphatta volna a keresztségben a Grasshopper Manufacture Buffy-univerzumból erősen táplálkozó, hosszas és nagyon erős reklámhadjárattal felvezetett, napokban Xbox 360-on és PlayStation 3-on debütált új játéka, a Lollipop Chainsaw.

Lollipop Chainsaw - itt a launch trailer

Ezt is megéltük. A héten napvilágot lát Suda51 játéka a Grasshopper Manufacture gondozásában. Juliet nem egy szimpla pomponlány, aki éppen a 18. születésnapját ünnepelné - ha nem ütne be közben a zombiapokalipszis. Pasija beszélő fejével az övén, nyalókával a szájában kész az aprításra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl sok érdekes meglepetésre ne számítsunk a héten, elkezdődött a nyár, az uborkaszezon, most már csak abban bízhatunk, hogy a letöltőhálózatokon akad egy-két gyöngyszem. Aki nagyon akar, persze most is talál a fogára való programot (igen, mindig ezt mondjuk...), lássuk a felhozatalt!

Lollipop Chainsaw - vesszenek a főellenségek!

Újabb elmebeteg kedvcsináló látott napvilágot a Lollipop Chainsaw-ból. Oké, lehet, hogy vicces és szexi, de már néha túl sok a jóból. Ráadásul Suda 51 játéka nem akar megkomolyodni, ami nem feltétlen baj, ha azt visszük, hogy a grindhouse műfajában szeretne nagyot alkotni.